Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

DE KOM – DE VANT – DE SPISTE!

Like sikkert som til Geilo away var gutta tidlig ute med å krysse av bortekampen mot Haugsbygd i kalenderen. Alle med forkjærlighet for breddefotball vet hva det betyr – GARNTANGEN!

Med avspark 20.00 var vi innstilt på at dette ville bli en kamp mot klokka siden alle var klare over at lukene på Garntangen lukkes på slaget 22.00.

Kampen var ikke i fokus i kveld. Vi vinner 2-1, takker dommerteam og motstandere for kampen før coach Toggen samler gjengen, maner til omstilling, at dusj i bomberommet på Haugsbygd skole utgår og at jobben ikke er gjort før vi kan mønstre alle mann alle på parkeringsplassen på Garntangen med hver vår 250g bacon/cheese om 13 mins.

Når Toggen sier hopp, så hopper gutta. Vi rekker såvidt å få tatt et bilde av målscorerne før trenerens nye Skoda Kodiaq brekksladder ut av parkeringsplassen på Haugsbygd med stødig kurs retning Sundvollen, Tyrifjorden og 16 forhåndsbestilte kjøttpucker av edleste sort.

Etter en uanmeldt politikontroll og eksemplarisk service fra Gunn Marie på Garntangen kan vi klokken 22.06 endelig nyte distriktets beste burgere og snakke om kampen og alle dagens inntrykk.

Geilo /HFK 2 – Åskollen 1-5

MinResMålAssist
170-1Morten Leonhardt Knudsen 
280-2Petter Kalmo 
471-2  
531-3Morten Leonhardt Knudsen 
65GKThomas Backe 
751-4Petter Kalmo 
871-5Morten Leonhardt Knudsen 

Troppen:

Faramarz Nemati
Christer Pedersen
Thorleif Molvær
Hans Erik Jakobsen
Håvard Haraldsen
Petter Kalmo
Kjetil Nilsen
Patrick Marcel Waal
Paal Christian Alsaker
Morten Leonhardt Knudsen
Anders Haraldsen
Karan Bhandari
Fredrik Gusrud
Thomas Backe
Tomas Lian
Nikola Johan Gresko

Del dette innlegget