DBK 2 – Åskollen 2-7

Målscorere: Molly, Gus, Kalmo, Hasan, Behajdin, Bo og Jonas.

Assist: Behajdin x2, Kinni x2, Mergim, Trym og Huseyin.

2-7 borte mot et stjernetungt DBK2 er en perfekt avslutning på denne intense fotballuka. Deilig å levere årsbeste i en viktig kamp med 7 forskjellige målscorere!

Vi møter et DBK-lag som tar med seg noen av sine bedre A-lagsspillere uten stor hjelp. Vi starter matchen i et meget bra tempo og scorer vårt første mål etter 2-3 minutter. Vi fortsetter å produserer flere gode muligheter og burde ha scoret en del mål i denne omgangen. Vi er også gode med ball i laget, vi spiller oss ut gang på gang selv om DBK prøver å presse oss høyt. Vi scorer 0-2 like før pause. Vi fortsetter å spille godt i andreomgang. Vi får to tidlige mål som gjør vi at går opp i 0-4 ledelse. Siste 20 minuttene blir litt Hawaii-fotball hvor DBK scorer 2 mål og vi scorer 3 som fastsetter sluttresultatet til 2-7. Alle mann leverer en kjempe match! Vi har 7 ulike målscorere og vi scorer 7 fine mål. Meget god prestasjon av alle mann!