Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Åssiden – Drammen FK OB, 3-2 (3-2)

02.09.2010 Åssiden – Drammen FK, 3-2 (3-2) Mål: Lars Dragset 1 (assist Lars Chr Stokka), Kai Guddal 1 (assist Lars Chr Stokka) Vi hang som lag ikke godt nok sammen denne gangen, og forsvaret gav nevnte Dokken litt for mye plass, spesielt i første omgang da alle målene kom. En litt smårusten Alfie, som har vært på sidelinja en stund med skade, fikk i oppgave å passe på Dokken fra høyrebacken. Det ble ikke helt vellykket da Dokken ble slått gjennom til farlige sjanser og 2 scoringer de første 15 minuttene. En veldig lav og ekkel kveldsol må også ta litt av skylden for at hele forsvarsrekka vår ikke hang helt sammen, og offsidelinje var det bare å glemme. Puma hadde heller ikke marginene på sin side når Dokken fyrte løs.. Midtbanen vår var heller ikke gode nok i presset denne perioden, og Åssiden fikk derfor slå mye i mellomrom uforstyrret. Etter hvert jobbet vi oss inn i kampen og utliknet med to fine scoringer av Dragset og Kai. Superb forarbeid av Stokka ved begge anledninger, innlegg fra venstrekanten. Kampen jevnet seg altså ut, men Dokken fikk slippe til nok engang før omgangen var omme og altså 3-2 til hjemmelaget. I 2 omgang blir det ingen scoringer selv om det er brukbare sjanser til begge lag. Alfie henter seg inn igjen som midtstopper i denne omgangen, og generelt fungerer alle lagdelene mye bedre enn i første. Men denne omgangen blir også preget av noen merkelige dommeravgjørelser som skaper litt amper stemning ute på banen i form av litt unødvendig munnhuggeri. Vi skaper noen fete sjanser mot slutten da vi trykker på, men kampen ebber ut med 3-2 seier til Åssiden. Vi hadde kanskje fortjent i alle fall 1 poeng. Gullkampen ser nå ut til å være over, så vi får konsentrere oss om eventuelle sølvmedaljer. Da bør Bødalen slås på bortebane i neste match. BB: Lars Chr. Stokka, Jan Wendelborg, Rashid