Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Åskollen og Glassverket inngår samarbeid

Åskollen Fotballklubb og Glassverket IF inngår samarbeid for fotballens fremtid på Åskollen i Drammen. Det skriver drammensklubbene i en felles pressemelding til dt.no. Her er pressemeldingen:

Glassverket IF (GIF) og Åskollen Fotballklubb (ÅFK) har gleden av å kunngjøre en  spennende nyhet for fotballentusiaster på Åskollen og omegn. De to klubbene har  inngått en viktig samarbeidsavtale som vil styrke fotballmiljøet i lokalsamfunnet  – og gi  unge talenter muligheten til å utvikle seg og satse på fotball på sitt eget nivå. 

Samarbeidet har tatt form gjennom opprettelsen av Juniorlaget GIF/ÅFK, et initiativ  som har som mål å stimulere til lokal deltakelse og engasjement blant fotballspillere på  Åskollen. Med en visjon om «flest mulig lengst mulig» ønsker klubbene å gi unge spillere  muligheten til å utvikle sitt talent og ambisjoner innenfor fotballen, samtidig som de  opprettholder sterke bånd til sitt lokalsamfunn.

Ønsker å skape entusiasme

Et av hovedelementene i samarbeidet er å tilrettelegge for hospitering og muligheten til senere deltakelse hos Åskollen FK i 3. divisjon  – for de som ønsker og har potensial til å  satse på et høyere nivå. Samtidig vil også muligheten for å spille for Glassverket sitt A-lag i 5. divisjon være åpen for dem som ønsker å bidra på sitt lokale lag.

Formålet med denne avtalen er todelt. For det første ønsker GIF og ÅFK å skape  entusiasme og engasjement rundt fotballen på Åskollen, og samtidig gi lokale talenter  en arena for å utvikle seg som fotballspillere. For det andre ønsker klubbene å forene  sine krefter for å beholde flest mulig i fotballen i sitt lokalsamfunn. Dette vil bidra til en  sterkere tilknytning mellom klubbene og sørge for at fotballspillere på Åskollen og  omegn har muligheten til å utvikle sitt talent og lidenskap for sporten. 

– Et spennende skritt

– GIF og ÅFK er stolte av dette samarbeidsprosjektet, og vi ser frem til å jobbe sammen  for å styrke fotballen på Åskollen. Vi ønsker å gi unge spillere en plattform for utvikling,  samtidig som vi bygger sterke bånd til vårt lokalsamfunn,» uttaler Geir Vevle, fotballeder Glassverket.

– Dette samarbeidet representerer et spennende skritt fremover for fotballen på  Åskollen, og klubbene ser frem til å se unge talenter vokse og blomstre i årene som  kommer», uttaler Fredrik Gusrud, styreleder i Åskollen FK. 

Del dette innlegget