Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Åskollen FK 2 – Sande 2 2 – 5 (2 – 0)

@Casper – Zola, Trym A, Erjok E (Even K), Knut S – Jonas N (45 min Nichlas KA), Christer P, Markus E – Kristian SH, Michael A, Damian M

Dagens kamp gikk på gamle Kollen Road naturgress. Et relativt uvant underlag for vår kunstgress generasjon.

Første omgangen i dag var ok + av gutta våre. Vi spilte ball, spilte på nærmeste, fikk opp gode kombinasjoner med frispilling i mellomrom og 2 vs på kant. Allerede etter 5 minutter kommer Zola seg fri fra backen, utfordrere på Sande backen, spiller en stikker til Jonas på hjørne av 16 m. Han trekker seg inn i banen og fyrer utagbart i nærmeste hjørne. Ikke lenge etter på blir Michael spilt igjennom, men blir tatt. Igjen et godt angrep og god bevegelse av Michael. På straffen sender Jonas, keeperen til venstre og setter ballen i høyrehjørne. 2-0 og full kontroll. Gutta jobber bra sammen defensivt og er flinke til å velge enkle valg offensivt. De få sjansene Sande får rydder Casper godt opp i.

I pausen blir vi enige om å være tydeligere i frispillingen og vende opp motsatt for å få flere og klarere overtalls situasjoner. Samt å starte frontløpene når vi er rettvendte med ball.

Dessverre blir ikke 2 omgangen slik vi ønsket. Vi gjør noen fatale misser pga av de valgene vi gjør, godt kombinert med at ballen spretter litt i hytt og pine på gresset. Dette passet et Sande 2 godt, da det oppstod flere dueller og mer kriging enn spill.

Denne gangen klarer vi ikke å hente oss inn igjen, og i istedenfor å gå tilbake til avtaler og det enkle, skal vi overkompensere med å «redde hele verden på egenhånd». Dermed gjør vi oss selv dårligere og etter hvert mister flere hodet og Sande 2 får kjøre over oss i 2 omgang.

Eneste positive å ta med seg i 2.omgang er et godt stangskudd av Nichlas og at Casper jobber hardt på alle ballene i boksen.

Dette er junior feil vi først må ta innover oss enkelt vis og kollektiv. Dette må vi lære av. Vi er nå i senior fotballen og vi må vise at vi «voksne» fotballspillere og ikke jyplinger som knekker på første forsøk. Så ta en «timeout» i kveld, og gjør dere klar for å ta ansvar for deg selv og laget allerede til torsdag på treningen. Ses på Gulskogen, dette skal vi lære av og komme sterkere tilbake allerede på torsdag. Come on!!!!

«Det er i motbakken du blir sterke», sitat Arve Melling J

Del dette innlegget