Åskollen 2 – Nærnes/Åros 1-1

@ Dag G, Vidar S, Erik S, Bjørn VE, Stephan J, Kai G, Odd EM, Kristian T, Ole PH, Bjørn R, Fredrik A, Jens PF, Rolf N

Målscorer: Rolf N BB., Kai, Jens P, Stephan J # Dette var en veldig jevn kamp og det lå i luften at det laget som satte det første målet hadde størst sjanse for å vinne. Til pause stod det 0-0. Relativ tidlig i andre omgang fikk Bjørn Even hull på byllen og satte ballen i mål. Vi forsvarte oss med nebb og klør men da det gjenstod 5 min. klarte en umarkert spiller fra Nærsnes å utlikne. Det var bittert å miste to poeng helt på slutten selv og resultatet nok ikke var urettferdig. All honør til ÅFK2 spillerene som gjorde en kjempeinnsats i å forsvare seg mot et til tider stygtspillende Nærsnes.