Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Åskollen 0 – 0 Gråbein Sætre IF

Grillo allisa Per Christ Holmberg hadde følgende analyse etter kampen:

#1, Keeper               Stephan Jacobsson                                 Karakter:  5

Litt usikker i 1.omg, men rettet på dette i 2.omg. Viste seg da som keeper  med pondus. Gode utspill og gode 5 m. Kan forbedre feltarbeidet kommunikasjonen..

#5, Høyre back         Erik Løsengen                         Karakter:  2

Slet i denne kampen spesielt i 1.omgang. Feil plasseriner. Dårlig timing i headingene, duellene og pasninger. Spilte seg opp i 2.omgang. Ble korrekt byttet .#15, Høyre back         Henning Riise (60 min)                            Karakter:  3

Kom inn og gjorde en grei jobb. Ingen store feil, men heller ikke mye bra. Stopper det som kommer på siden siden, men er ikke med offensivt. Ble hjulpet av midtstopper av og til. Bør kommunisere mer og skjerpe oppspill.

#4, Midtstopper        Bjørn Even Stabæk                  Karakter:  5 BB

Var den som gjorde minst feil i kampen. Vinner mange dueller og deltar også i offensivt. Gode avklareringer og pasninger. Er heldig som ikke blir straffet da han stopper opp og vil ha 2 offsider i 2.omgang.

#13, Midtstopper      Jens Petter Farnes                   Karakter:  4

Startet kampen usikkert . Gjorde mye rart i 1.omgang, men spilte seg etter hvert. Reddet sin midtstopperkollega et par ganger i 2.omgang. Bør prøve å delta litt mer i det offensive spillet samt bli mer konge i forsvaret.Flinkest til å kommunisere i den bakre firern.

#2, venstre back       Thomas Lie                             Karakter:  3

Svært variabel kamp. Gjør mye bra, men også mye dårlig. Har dårlige oppspill, men bryter                bra. Ligger av og til litt feil, men kompenserer dette med hurtigheten . Mister hodet i 2.omg og har flaks som ikke får rødt kort etter «slosskamp».

#14, høyre flanke      Jarle Nilsen                             Karakter:  3

Jobber og står på bra. Kommer oftest til innlegg, men bør prøve å slå flere. Blir litt anonym i  perioder av kampen, men jobber bra defensivt. Bør jobbe med å true bakrom mer, samt komme oftere rundt på kanten.

#10, høyre i.løper     Terje Larsen(k)                        Karakter:  3

Jobber og sliter hele kampen. Bedrer pasningspillet sitt utover i kampen, men slår omtrent 8 av 10 mulige feil. Bør true bakrom mer og være mer offensift. Bør være mer sjef med tanke på kapteinsbindet.

#7, sentral midt        Richard Hagel                         Karakter:  3

Variabel kamp. Viser glimt av storhet med utsøkte tekniske finesser, men sliter med å bli sjef på midten. Forer ikke vingene med nok baller og taper for mange dueller. Bør også skjerpe pasningsspillet.

#8, venstre i.løper    Kai Guddal                             Karakter:  3

Løper og sliter mest av ÅIF spillerne. Vil mye, men evnene strekker ikke til. Svært god defensiv jobbing. Truer sjelden bakrom og gir spissen for liten støtte. Bør avslutte tidligere de sjansene han fikk.

#6, venstre flanke     Kristian Theie                          Karakter:  3

Kommer sjelden forbi backen og blir borte i store deler av kampen. Bør true bakrom mer og tørre å utfordre mer. Den defensive jobbinga bør bli bedre. Virker noe tung. Korrekt byttet ut.

#16, venstre flanke   Cato Lauritzen (60 min)            Karakter:  3

Kommer inn og gjør venstre siden litt mer gjennombruddhissig ved hjelp av sine løp. Får  imidlertid for få baller å jobbe med og kommer derfor ikke skikkelig inn i kampen. Jobber defensivt bra og bra i uellspillet.

#11, spiss                Rolf Næslund                         Karakter:  4

Jobber og sliter hele kampen. Er veldig alene, og får lite med støtte av midtbanen. Kommer til et par avslutninger som han selv lager, men er ikke giftig nok. Bør bli flinkere til å bevege seg mer for å lage rom til andre spillere. Er flink til å være spillbar, men  støttepasningene var ikke all verden.

Treneren:  Leif Helge ble født med coachstillingen. Han oppfører seg som en rutinert coach fra sør-europa. Virker betenkt og konsentrert. Er engasjert på sidelinja, men gir kun generelle kommentarer til laget; «Kom igjen Kollen, snart kommer’n!» er et eksempel. Bør gi mer spesifikke meldinger til hver enkelt spiller. Et annet minus er at han ber to innbyttere varme opp i nesten en hel omgang uten å bruke dem. Må prøve å holde humøret oppe selv om ikke resultatet blir som han forventer.

Dommer’n: Lett påvirkelig. Blåser så fort noen skriker. Ellers så holder han seg på en grei linje, tillater litt nærkamp. Gir ut 3 gule kort etter to usportslige episoder. Her kunne han gitt rødt kort, men valgte altså gult.Sliter med å holde tempoet oppe og er ikke på høyden i flere situasjoner.

27.4.99 Glass. grus, 22 tilskuere

Åskollen  0 – 0     Gråbein Sætre IF

2              Skudd                          4

3              Skudd på mål               2

2              Andre avslut.                1    

4              Cornere                        5

10            Frispark                       5

0              Straffer                        0

4              Offside                         1

1              Gule kort                     2

0              Røde kort                    0

4              Utspill                       11

10            5-meter                           7

Totalvurdering

Positivit: Åskollen eier 2.omgang etter en dårlig 1.omgang. Det virket som gutta ble tent etter pausen av coachen og den sentrale midtbanen spiller i shorts i 2.omg, tøff innstilling! Positivt også at laget holder nullen

Negativt: Skaper svært lite. Spissen Næslund er svært alene på topp. Lite løp i bakrom og for dårlig kommunikasjon i hele laget.1.omgangen som var av svært lavt nivå

Øyeblikket: Midtstopper Jens Petter Farnes vender iskaldt bort en motspiller som bakerste mann i 2.omgang. Coach Nordahl hadde nok innbytterpuls(200) etter den gjesten.

Del dette innlegget