Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Åmot 2 – ÅFK 4-1(2-1)

@ Bjørn TN, Morten N, Fredrik A, Bjørn ES, Thomas L, Kai G, Terje L, Rune H, Richard H (55:Kristian T), Cato L (60:Håkon H), Rolf N

Gule kort: Thomas Lie Mål: 1-0, 20 min, D 1-1: 34 min, Richard H, Skudd 2-1, 43 min, I 3-1, 62 min: G 4-1, 74 min: G BB: Morten N, Bjørn TN, Fredrik A #Kollen møtte et godt Åmot lag og la seg lavt fra utgangspunktet, femmeren på midten klarte seg bra i starten. Kollen produserte ikke all verden, og kom fremover med få folk. Åmot tok ledelsen etter 20 min, etter en corner, igjen. Kun 4 min etterpå kom Kollen på et av sine få angrep og Richard H nettet fra 18 m på et skudd nede i stolpe rota. Kollen fikk håpet, men kreftene ble fort tomme og 2 min før pause glipper sideforskyvningen i midtbaneleddet på venstresiden, Åmot spillerne får slått et innlegg på bakre stolpe som de utnytter godt. 2-1. Igjen slipper vi inn mål mot slutten av en omg. I pausen kommer det frem at flere av de mest kondisjonsterke spilleren føler seg slitne, da de offensive løpene blir ”lange”. Kollen bestemmer seg for å klinke til i andre omgang, men falt fra hverandre da midtbanen ble ”tidlige” slitne og mistet formasjonene. Dette ga Åmot 2 store rom å boltre seg i og kun gode redninger av Kollen keeper Bjørn T holdt litt av spenningen i kampen. Åmot scoret 2 ganger etter enkelt mannsprestasjoner før 90 minutter var omme. Åmot 2 vant fortjent i dag, da de fleste Kollenspillerene

Del dette innlegget