ÅFK2 – DRIM 3 – 2 (1-2)

1-2: Rolf Næslund, (Sverre S) 2-2: Sverre Skarra, (Geir EN) 3-2: Kim A.Sveen, (Sverre S) BB: Sverre S, Stephan J, Rolf N

KOLLEN 2 TOK HJEM POENGENE I TOPPKAMPEN I en triller av en kamp mellom ÅFK2 og DRIM på Kollen Road fikk hjemmelaget en verst tenkelig start med 2 baklengs etter 2 minutter av kampen. Men en heroisk opphenting gav 3 poeng i sluttminuttet da Kim Are Sveen stanget inn 3-2 på corner. Dette var en svært severdig kamp mellom 2 angrepsvillig lag som lagde stor spenning og mange målsjanser. ÅFK2 var på forhånd klar over styrken til DRIM med hurtige overganger på raske spisser, men ble likevel tatt på senga i åpningsminuttene. I medvinden i 2. omgang snudde Kollen hele kampen til sin fordel. Nå var det ÅFK2 som var i føringen og hadde et lite overtak. Kampen fortsatte i like godt tempo som i første omgang, og bølget frem og tilbake med store sjanser til begge lag. Begge lag kommer alene med keeper uten å score, men det var altså Kollen som til slutt hadde marginene på sin side i dag.