Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ÅFK – UVDAL/ROV 5-3 (0-0)

@ Stephan J – Erik L, Fredrik A, Bjørn ES, Henning R – Thomas L, Richard H (25 min Jens PF), Rune H (65 min Jarle F), Marius H, Cato L – Lars CS

Mål, min, type, målscorer, assist:
1-0, 28 min, D, Rune H (Bjørn ES)
2-0, 50 min, G, Lars CS (Rune H)
3-0, 55 min, I, Lars CS (Cato L)
3-1, 75 min, S
4-1, 85 min, G, Lars CS (Bjørn ES)
4-2, 86 min, S
4-3, 87 min, D
5-2, 89 min, Str, Jarle F (Lars CS)

BB: Marius H, Lars CS, Rune H

Dette var en kamp der Kollen gikk med på ‘spillet’ til Uvdal og 1 omgang var preget av lange baller og lite konstruktiv spil. Kollen var klart det ledende laget og skapte hele 9 klare målsjanser i 1 omgang mot Uvdal sine ene sjanse. Dette til tross ledet Kollen bare 1-0, etter et flott frispark fra Rune som satt klistret i nettaket. Kollen sløste med sjansene og ved to anledninger klarte Kollen å sette ballen over fra 2 meters hold.
I pausen fikk Kollen gutta noen klare meldinger om hva som måtte rettes på, dette hjalp litt og Kollen økte ledelsen til 3-0 rett etter pause ved Kollen spiss Stokka. Det siste kvarteret klarte Kollen det utrolige å slippe inn 3 baklengsmål. Uvdal scoret på alle sine sjanser i 2 omgang, og det må settes spørsmålstegn ved forsvars arbeidet til Kollen i denne perioden. Minuttet før slutt sliter Stokka seg igjennom, men blir tatt bakfra av en Uvdal spiller som får rødt kort. Straffe. Denne satte Formann Finta enkelt i hjørnet og fastsatte sluttresultatet til 5-3 i en match Kollen burde ha vunnet mye mer.

Del dette innlegget