ÅFK – Team SIF 1 – 1 ( 0 – 1 )

Stian Brekke 90 Kai Guddal 90 Amund Evensen 90 Jørgen Holm 90 1a, Ronny Lian 90 Petter Kalmo 77 Fredrik Volden 90 Thomas Backe 90 Øyvind Syvertsen 55 Morten Idal 60 Lars C Stokka 90 1m, Jørgen Flåtene 55 Hinrik Pallsson 60 Rick Andersen 77

1 omgangen ønsker vi å glemme så fort som mulig. Vi liknet ikke på Kollen, men mer på Tufye IL. Etter 7 minutters spill var standarden satt og vi hadde fått 2 straffer mot oss. Den andre av disse reddet årets spiller Brekke glimrende. Resten av omhgangen var et stort gjesp sett med Kollen oyne. Det var i andre omgagenting skulle begynne å fungere litt bedre, men utgangspunktet ble ikke noe bedre da Ronny L. «tabber» seg ut med dommerne og får rødt kort. Det blir også gjort noen bytter og litt ut i 2.omg. begynner vi å ta over kampen og man ser noe av konturene av spillet som Kollen har fått til i høst, men fortsatt blir det gjort for mange feil med ball. Det er «Toppscorer» Stokka som redder 4. plassen på tabellen med sin scoring midt i 2. omg. Kollen får frispark midt på Sif sin banehalvdel. Ballen lempes inn i 16 meteren og Kollen vinner et par dueller før Stokka pirker ballen i mål. Kollen og Stokka var også frempå ved et par anledninger senere, men ballen snek seg utenfor stengene. Det hele ender 1 – 1 og det betyr en historisk 4. plass på tabellen for Åskollen FK.