ÅFK – ST.HANSH. 2 – 3 ( 1 – 1 )

VI VALSER OVER MOTSTANDEREN I STARTEN, MEN S Å SLOKNER B ÅLET De første 20 minuttene av kampen var vi sjefer, da spilte vi med stor aggressivitet og vant de avgjørende duellene. I det 13 minutt kom scoringen vi hadde ventet på, Ronny slår en lang ball bak forsvaret til Hauen der Lars kommer i 100 og lobber nydelig over keeper 1-0 til oss! Etter dette bølger spillet litt frem og tilbake. I det 24 minutt kommer utligningen, dette skjer etter at vi taper ballen på egen banehalvdel og ikke kommuniserer med hverandre. Ballen blir slått direkte ut på kant med påfølgende innlegg som blir satt i nota. Vi går til pause med 1-1. Hauen starter best i 2.omg og øker til 2-1 i det 54 minutt, på dette tidspunkt var dette fult fortjent. Men det skulle vise seg at gutta ikke hadde gitt opp håpet for i det 62 minutt kom utligningen, denne gang med Fredrik Volden som setter på turboen og fosser igjennom Hauen sitt forsvar og dermed står det 2-2. I det 74 minutt kommer det et langt innlegg som vi ikke klarer å plukke opp, på 16 meter står det en Hauen spiller med ryggen mot mål og tar en nydelig brasse som går rett i mål. Nok engang er vi for dårlig med markering og duellspill i egen boks.Kampen ender 2-3 til Hauen. Positivt er det at vi scorer nok mål til å avgjøre kamper. Nå må vi bare skru igjen

Stian Brekke 90 B Kai Guddal 90 Fredrik Askjem 90 Bjørn E Stabæk 45 Ronny Lian 90 1 Morten Idal 65 Fredrik Volden 90 1 B Amund Evensen 90 B Thomas Backe 90 Lars C Stokka 90 1 1 Sverre Skarra 75 Anders Tærud 45 Espen Børsum 25 Anders Grøterud 15