Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ÅFK – Slemmestad 2-5

En utrolig kamp der Kollen blir rundspilt av Slemmestad de første 25 minuttene, for så å komme sterkt tilbake! SIF styrte kampen i åpningsminuttene og for første gang i år følte vi oss til tider utspilte. ÅFK sleit med store avstander mellom leddene, fislete i duellene, stressede med ball og skapte ingenting. SIF skapte ikke så mange sjanser de heller, men ved et par anledniger kom de igjennom. SIF scoret en goal på et perletreff som selv ikke Gill hang med på, men utover i 1. omgangen kom ÅFK mer med og ledet 2-1 til pause. Etter pause var det bare et lag som
orket å holde balltempoet opp. Tilskurene på Slemmestad stadion var ikke i tvil etter at Kolenskuta ”gasset” opp tempoet og parkerte SIF utover i omgangen. Ledet av en sterk forsvars femmer og en god sentral midtbane trio, kunne front 3 hutta slippe seg løs og spille ball i hatt med slitne Slemmestad stoppere. Vi fikk en bekreftelse på at vi er i rute, men vi må snart begynne å så opp tempoet og vinne duellene fra start. Vi bruker nesten 30 minutter på å bli varme i trøya !!!