@ Stephan J – Thomas L, Fredrik A, Jens PF, Henning R – Lars CS (85 min Håkon H), Terje L, Rune H (65 min Jarle F), Kai G, Kristian T (65 min Richard H) – Rolf N

2-0, 35 min, I, Rolf N (Kristian T)
3-0, 54 min, D, Rolf N (Cato L)

Kort:

BB: Kristian T, Jens PF, Rolf N

# Toppkampen på Kollen Road ble aldri spennende til det var Kollen altfor overlegene. I først omgang kommer Sjåstad til 2 muligheter. Den ene avverger Super Lie og den andre redder Pasta Joe med en herlig benparade. ÅFK kom til noen fete sjanser og Rune H skyter skyhøyt over fra 1,5 m allerede etter 2 min. Videre utover i 1 omgang sløser Kollen med sjansene. Blant annet kommer Stokka seg fint fri på flanken og legger inn foran kassa. 2 ÅFK spillere hopper over ballen før den blir avklarert !?! Midtveis i 1 omgang scorer Sjåstad et selvmål etter innkast fra Vice Vice. Ikke mange minuttene etter kommer Toget Theie frem på høyere og legger inn i riktige sone til Roffe som på åpent mål header inn 2-0 målet. Herlig scoring, som er tatt ut av ÅFK boka. 5 minutter ut i andre omgang header Roffe inn 3 null og kampen er avgjort. Herifra og ut blir det litt show preget av Kollen, noen ikke gir dem den stor uttelling. 2 min før slutt er Leppa Håkonsen nære ved å øke til 4-0, men skuddet fra Rolf som sender HH i bakken triller rett utenfor.