Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ÅFK – SIF/BIF 2 4-1 (0-0)

@ Stephan J – Fredrik A, Bjørn ES, Jens PF, Henning R ( 65 min Jarle F) – Kai G, Terje L, Rune H , Richard H (45 min Thomas L), Cato L – Rolf N (45 min Lars CS)


Mål, min, type, målscorer, assist
1-0, 55 min, D, Fredrik A (Cato L)
2-0, 75 min, G, Cato L (Bjørn ES)
3-0, 85 min, D, Cato L (Lars CS)
3-1, 88 min, D
4-1, 90 min, D, Rune H (Bjørn ES)

Kort: Lars CS

BB: Bjørn ES, Fredrik A, Cato L

# Som sagt Kollen rotet forferdelig I 1 omgang. Hverken pasningspillet eller bevegelsene satt, noen som resulterte i en ren midtbanekrig. Dette passet SIF/BIF godt. Ikke noen andre omganger denne sesongen har Kollen produsert færre sjanser, det ble kun telt 4 gode halvsjanser mot SIF/BIF sin ene. Den kom etter at en uheldig Henning Riise sklei !!. En usedvanlig behersket Caoch N ba gutta om kun å skjerpe seg, alle vet godt hva deres arbeidsoppgaver og det gjaldt bare å få satt de i live. 2 omgang ble bedre enn den første og Kollen kom på flere overgnager som resulterte i dødballer og farlig sjanser. 10 min ut i omgang svever Fred høyest og header ballen inn i vinkelen. 1-0. Showet kunne starte!!. Dessverre skjedde ikke dette, men Kollen hadde ihvertfall full kontroll. 15 minutter før slutt løsnet det. Først blir Cato Drusovtisj spilt igjennom og banker kula i nettet. 10 minutter etterpå tar samme mannen et skritt mot kula og Drusovitjer ballen som et prosjektil i vinkelen. At SIF/BIF får en redusering mot slutten må dessverre keeper Jacobsson ta på sin kappe !! Unødvendig baklengsmål. Rune H fastsetter slutt resultatet med i det 90 minutt. En dårlig kamp totalt sett av Kollen, men igjen tar vi med oss poengene komfortabelt. Pluss også til innbytterne i denne kampen som var delaktige i å snu matchen

Del dette innlegget