ÅFK – RØA 6 – 2

FESTFOTBALL P Å KOLLEN ROAD Åskollen tok med en gang initiativet i kampen og kom til flere gode målsjanser. Allerede etter 5 minutter satt Espen Børsum inn dagens første mål. 2 minutter senere skulle den samme gutten score sitt andre mål etter en glimrende pasning fra Fredrik Volden. Røa utnytter rett etter et balltap fra vår midtbane som de omsetter i mål. Heldigvis for Åskollen svarer vi på dette med en scoring 1 minutt senere. Volden slår et fint innlegg til Kollen spiss Anders Grøtterud som setter ballen sikkert i mål. Etter dette roer kampen seg litt ned og Åskollen går til pause med en fortjent 3- 1 ledelse. 2.omg. var kun 5 min gammel da ÅFK skulle score ett nytt mål. Etter et glimrende innlegg fra Fredrik Volden treffer Stokka klokkerent med hodet fra 16 meter og ballen fyker rett i krysset. Kollen slapper noe av etter dette noe Røa benytter seg av. I det 70 minutt reduserer de til 4-2. Kollen gjør et par bytter etter dette og får inn friske ben på banen. Dette gir raskt resultat og i det 86 minutt får Kollen frispark fra 20 meter. Ronny Lian setter ballen utagbart for keeper i mål. Røa etterlater seg masse bakrom nå og Sverre Skarra utnytter seg av dette og kontrer inn dagens siste mål etter nok en flott pasning av Volden. 6-3 til Kollen

Stian Brekke 90 Anders Tærud 45 Bjørn E Stabæk 90 Fredrik Askjem 90 Ronny Lian 90 1 Espen Børsum 80 2 B Fredrik Volden 90 4 B Kai Guddal 90 B Thomas Backe 90 Morten Idal 90 1 Anders Grøterud 80 1 Lars C Stokka 45 1 Sverre Skarra 10 1 Thomas L Sola 10