ÅFK – Nordrehov 3-3 (0-2)

@ Stephan J, Fredrik A, Bjørn ES, Jens PF, Henning R, Jarle N (85:Keistian T), Terje L, Rune H, Kai G, Cato L (85: Marius H), Rolf N

Mål: 0-1, 35 min 0-2, 41 min 1-2, 52 min, Jarle N, Cato L 2-2, 55 min, Terje L, Cato L 3-2, 64 min, Cato L, Jarle N 3-3, 71 min BB: Terje L, Cato L, Jarle N @ @ Topplaget Nordrehov kom til KollenRoad uten tap denne høsten, sesongens klart beste lag var på forhånd klar over hvilket godt hjemme lag Åfk var. Nordrehov gikk hardt ut, og ville styre kampen. ÅFK spilte godt defensivt, men sleit noe offensivt. Det var som om spillerene rett og slett var overtente. Nordrehov hadde de farligste sjansene idenne omgangen, da de slo langt opp fra backene sine. Det var ikke før mot slutten at de fikk uttelling på sjansene sine. To kjappe scoringer iløpet av slutt minuttene dem til pause med en trygg ledelse. Coach sendte det samme mannskapet ut i 2 omgang. Det så ut som om gutta nå hadde sluppet skuldrene og det offensive spilet begynte igjen å sitte. Kampen bølget frem og tilbake, men det var Kollen som reduserte etter en flott scoring av Brattbakk. Like etter på kom ÅFK på en overgang selv Drillo hadde vært stolt av. Arkitekt: Carlos, avslutter: Kaptein. 2-2. Kollen forsatte presset og ikke lenge etter på scoret Carlos 3- 2 etter et kjempe legg fra Brattbakk. Synd at Nordrehov med litt flasks klarte å utligne mot slutten. Nordrehov treneren roste ÅFK etter kam