Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ÅFK – KRØDSHERAD 5-0 (0-0)

@ Håkon H- Thomas L (45 min Marius H), Fredrik A, Bjørn ES, Henning R – Lars CS, Terje L (25 min Richard H), Jarle F (45 min Rune H), Kai G, Cato L (65 min Kristian T) – Rolf N (75 min Ali M)


Mål, min, type, målscorer, assist
1-0, 48 min, D, Rolf N (Cato L)
2-0, 55 min, I, Rolf N (Lars CS)
3-0, 57 min, I, Kai G (Lars CS)
4-0, 64 min, I, Lars CS (Bjørn ES)
5-0, 70 min, I, Lars CS (Marius H)


BB: Rune H, Lars CS, Rolf N

# Dette var en kamp Kollen eide fra start. Krødsherad ble kun ‘reddet’ av en meget god keeper og noen dårlige avslutninger. Det var flere ganger publikum jublet, men hver gang stod en stolpe, et Krødsherad bein eller keeperen i veien. I slike kamper er det fort gjort at det førende laget blir utålmodig og glemmer å spille. Dette gjorde ikke Kollen og ‘pøste’ på fremover i riktig stil uten å få nettkjenning. I andre omgang snudde det og allerede etter 3 minutter satt den første scoringen etter en corner fra Drusovitjz, landet på hodet Roffe som styrte inn 1-0. 2-0 kom etter en fint forarbeid av Stokka som la inn på bakere til Roffe som stupheadet inn sitt andre mål for dagen. Tredje scoringen kom etter en fin stikker fra Klippen som Stokka legger ut på 45 og der kommer Guddis og styrer inn 3-0. Klippen ga seg ikke og ikke mange minuttene etter på drar han av et par mann før han finner Stokka på bakere med et fint overlegg. Stokka header vakkert i motsatt hjørne. 4-0. Den siste scoringen kom etter en pent innlegg fra Marius, igjen etter boka .Stokka dukker opp på bakere.

Del dette innlegget