@ Håkon H- Fredrik A, Bjørn ES, Jens PF, Henning R (75 min Ali M) – Marius H (70 min Sean Å), Terje L (65 min Richard H), Rune H (65 min Jarle F), Kai G, Cato L (55 min Jarle N) – Rolf N (75 min Lars D)

3-0, 54 min, D, Terje L (Cato L)
4-0, 65 min, D, Jarle N (Cato L)

Kort: Terje L

BB: Hele stallen

# Dette ble en spesiell kamp for Kollen. Med uavgjort eller bedre ville Kollen være klare fro 4 div. Spenningen lå tjukt utenpå spillerne før kampstart og for hvert minutt som gikk før kampen ble stemningen mer anspent. Det ble en spennende kamp der Haugfoss hang godt med de første 45 minuttene. ÅFK sleit med pasningsspillet og valgte ofte den litt feige løsningen med lang baller. Dette gjorde sitt til at matchen ikke ble velspillende. I en slik kamp så deles det dog ikke ut stilpoeng, men kun etter antall mål og Kollengutta beviste både for seg selv og alle tilskuerne at de var det beste laget. Etter at Kollen hadde løst med et par vasse sjanser, kom Haugfoss på en farlig visitt på en dødball. En våken Håkon H reddet og holdt Kollen inne i matchen i en meget viktig periode. Mot slutten av 1 omgang får Kollen tildelt straffe etter møljespill i Haugfoss boksen. Dommeren peker på straffemerket og en ‘piss’ nervøs Rune H klinker kula utagbart i høyre hjørne for keeperen. Dette ga Kollen ro og laget forsatte å skape sjanser. Spesielt på dødballer. Minuttet før pause stusser Roffe inn 2-0, og jubelen slippes løs. I pausen holder Kollen fokuset oppe og bestemmer seg for å forsette med 120% innsats i 2 omgang. 10 minutter ut i 2 omg. header Kaptein Larsen inn 3-0 og hele Kollen stadion jubler for nå var opprykket et faktum. Ikke lenge etter på setter Jarle N inn nok en corner og feiringen kan begynne. Som sagt, var dette ikke noen velspillende kamp, men en match der gutta stod på for hverandre. Champis og jubel preget Kollen gutta før de samlet seg med supportere på Pigen. Kvelden var fullkommen for spillerne da deler av trenerteamet ankom catwalken uten hår. En flott markering på en flott sesong.