ÅFK – HADELAND 0 – 0 (0 – 0)

POENGDELING I SERIE ÅPNINGEN Kampen begynte med et lite overtak til hjemmelaget. Hadeland, som er forventet å kjempe i toppen av tabellen, virket som de hadde undervurdert motstanderen og brukte tid på å komme inn i kampen. Mot slutten av omgangen overtar Hadeland og presser ÅFK bakover på banen og spiller seg til et par sjanser. Men forsvaret og en god Vidar Tenmann i mål stopper alle forsøkene. I pausen oppsummer trener Nils Arne Hansen med at han var fornøyd med forsvaret, at laget var flinke til å komme på overganger, men at det sviktet i nest siste trekk. Kollen åpnet 2. omgang med å gå rett i angrep, og etter få minutter spilte de seg til en kjempesjanse. Volden slår et høyt innlegg over forsvaret som detter ned på 5- meteren på bakre stolpe. Der kommer Backe stormende og prøver seg på en volley, men skuddet blir for løst og går rett i fanget på keeper! Kollen kontrollerte kampen i åpningsminuttene med god defensiv kontroll og gode angrepsforsøk. Kampen endrer etterhvert karakter. Nå er det Hadeland som dominerer kampen og spiller seg til 2 kjappe halv-sjanser, men ÅFK klarer å redde unna. Like etterpå bombarderer Hadeland Kollenkeeper, men i det avgjørende øyeblikket blir det headet over på blank kasse! Kampen ender til slutt 0-0, og ÅFK har fått sitt første poeng i 3. div.

Vidar Tenamnn 90 Kai Guddal 90 B Fredrik Askjem 90 Bjørn E Stabæk 90 B Ronny Lian 65 Fredrik Volden 90 Thomas L Sola 66 Thomas Backe 90 B Amund Evensen 58 Rolf Næslund 90 Espen Børsum 90 Morten Idal 25 Anders Grøterud 24 Sverre Skarra 32