Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ÅFK – Drafn 2 2-3 (0-2)

@ Stephan J, Morten N, Bjørn ES, Fredrik A, Henning R, KristianT (45:Richard H), Terje L, Jarle F (15:Marius H), Kai G, Cato L, Rolf N

Gulekort: Mål: 1-0, 24 min, G 2-0, 36 min, G 3-0, 72 min, G 3-1, 86 min, Cato L, Kai G, S 2-3, 89 min, Cato L, D BB: Cato L, Terje L, Richard H # Kampen var preget av at ingen hadde noe spesielt å spille for, men Drafn’s unge gutter hadde mest å gi i de første 45 min. Det er lenge siden vi har sett et Kollen lag prestere så dårlig som dette. I løpet av første omgangen så alle mann ut som ”Zombier”, ingen stod frem og tok ansvar, men diltet etter Drafns spillere. Kollen produserte et par gode sjanser uten å score. Dette gjorde at Drafn ledet 2-0 til pause. Kollen gjorde noen bytter som slo heldig ut, og de siste 45 minuttene, var ballen konstant på Drafns banehalvdel, med ett unntak, som de selvfølgelig scoret på og ledet 3-0. Kollen produserte i denne omgangen hele 16 klare målsjanser. Disse kom ikke etter glitrende spill, men bra jobbing som er viktig når et lag sliter. Det var kun 5 min før slutt Kollen endelig fikk scoring, et kanonskudd av Cato Carlos føyk opp i netttaket fra 19 m. Drafn keeperen bare gispet. 2 min senere har kollen corner, den skrur Carlos rett inn i mål.2-3. Ett minutt igjen å spille og kollen gutta kjempet som besatt, men tiden rant ut. Synd at vi måtte bruke 45 minutter på å varme i trøya. Og nå er seiersrekken blitt brutt.

Del dette innlegget