Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ÅFK – DBK 1-3 (1-0)

@ Stephan J, Henning R (80 min Jarle F), Fredrik A, Bjørn ES, Fredrik F (65 min Jens PF), Lars CS (5 min Thomas L (75 min Kristian T)), Marius H (55 min Kai G), Rune H, Terje L, Cato L, Rolf N


Mål, min, type, målscorer, assist:
1-0, 5 min, G, Rune H (Rolf N)
1-1, 60 min, D
1-2, 68 min, D
1-3, 79 min, G

Kort: Terje L, Jarle F, Kai G

BB: Fredrik A, Bjørn ES, Rune H

# Det ble en tett match, der lagene hadde hver sin omgang. Første omgang var Kollens og laget ledet fortjent 1-0 etter en  gjennomløpning av Rune H. Fra 18 la han vrista på ballen, som føyk i nettaket utagbart for DBK keeper. Ved siden av dette hadde Rolf N en gyllen mulighet allerede etter 3 min, men skuddet streifet tverrleggeren. Utover i omgang hadde Kollen også et par store muligheter på dødball, men marginene var ikke helt på ÅFK sin side. Andre omgang var DBK sin fra første til siste minutt. kollen kom på hæla og laget revnet fullstendig. Store avstander i og mellom lagdelene gjorde jobben enda enklere for DBK. At ÅFK taper denne kampen er helt fortjent, med tanke på det de presterte i 2 omgang. En meget god 1 omg.. ble etterfulgt av en skremmende 2 omgang. Å se hvor mye et så godt lag kan falle sammen når de ikke lenger jobber utfra arbeidsoppgavene sine. At målene til DBK var enkle gjør saken enda verre for Kollen sin del. Laget kan ikke kjempe i toppen når de gir bort

Del dette innlegget