Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

ÅFK 2 – SIF/BIF 3 7-2 (3-0)

@ Bjørn TN, Kristian T (60 min Morten N), Dag G, Fredrik A, Erik S, Sean Å, Rune H, Vidar S, Jarle N, Lars CS, Ali M, Erik N(45)

Mål, min, målscorer, assist

1-0, 13 min, Sean Å

2-0, 15 min, Lars CS

3-0, 35 min, Kristian T

4-0, 50 min, Ali M, Lars CS

5-0, 55 min, Lars CS, Vidar S

6-0, 56 min, Ali M, Lars CS

7-2, 90 min, Jarle N

BB: Rune H, Ali M, Dag G

# Det var tydelig at vi hadde lagt det forsmedelige Nedre Eiker tapet bak oss for nå var vi virkelig konger igjen. Vi tar føringen fra start og har overtaket i så godt som hele kampen. Vi bestemte oss for å starte 4–4-2 noe som ble imidlertid en ubetinget suksess. Med Rune som dirigent i midtbanen og Fredrik i forsvaret fungerte dette meget bra. Vi beholdt derfor formasjonen kampen ut. Ali og Stokka ble et radarpar på topp. 6-0 scoringen kom ved at Stokka legger igjen ballen til Ali ved som plassere ballen utagbart i krysset. Hadde dette vært eliteserien ville det vært en god kandidat til rundens mål! SIF/BIF3 måtte gå slukøret hjem fra Kollen denne kvelden etter å ha blitt overkjørt av et kongebra Kollen lag.

Del dette innlegget