ÅSKOLLEN FK G19 – KONGSBERG IF 2 G19 2 – 5 (1 – 3)

@ Gustav – Knut, Martin, Emil, Even – Jonas, Markus, Talha (Kristian) – Jacob (Michael), Eivind, Trym (Jarand) – Magnus E

Sjansestatistikk: 13 – 7

BB: Martin, Talha,

Nok en kamp har vi ikke keeper med oss. Denne gangen er det Gustav som setter laget foran seg selv og tar på seg keeper hanskene. Imponerende, flott at gutta tar ansvar for hverandre i vanskelig situasjoner

1.OMGANG

Dette er en av de rareste kampene vi har spilt på lenge. Fra første minutt styrer vi spillet. KIF legger seg i en tydelig 4-5 formasjon, med en presshøyde 15 inn på egen banehalvdel.

I første omgang blir vi litt utålmodige med ball, og prøver noen lengre varianter samtidig som vi ikke vender spillet nok mot et lag som ligger så lavt og kompakt.

Etter 30 minutter spill leder KIF 1-3, men vi leder sjansestatistikken 7—3!!! Vi hadde noen feite sjanser på som vi bommer på. Feks å skyte over fra 2 meters hold på åpent mål. Vår scoringer kommer etter en god frispilling i bakre leddet, som ender i et vendt spill som setter Even opp med mye rom. Even forserer fremover og slår en følsom pasnings i bakrommet. Her kommer Eivind på et godt timet løp og setter inn en redusering.

2.OMGANG

Vi forsetter å styre kampen i 2.omgang, men KIF gjør det vanskelig for oss med sitt lave press. Vi er på vei inn kampen etter en dødball som stusses bakover som Jonas header inn fra 2 meters hold.

Dessverre får KIF to kontringer mot slutten og de er like effektive som i 1.omgang og vinner tilslutt 2-5.