Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Drammen fikk en leksjon i effektivitet

Drammen fikk en leksjon i effektivitet i møtet med et Skeidlag som scorte på omtrent alt de hadde av sjanser i kampen. Det begynte litt trådt for begge lagene i 1.omgang. Det ble skapt knapt en sjanse før Skeids spiss Tavakoli i det 21. minutt dukket opp fra intet og førte Oslolaget opp i 1-0. Kampen fortsatte i samme sjansefattige spor, men hjemmelaget skapte et par sjanser til før hvilen og utnyttet de maksimalt. Dermed stod det 3-0 på måltavla til pause.

DFK gikk ut i hundre etter hvilen og øynet et lite håp da Matias Warp reduserte kun etter et par minutter, men Tavakoli sluknet håpet ganske rakst da han fem minutter senere økte Skeids ledelse til 4-1. Selv da Skeid ble redusert til 10 mann klarte ikke DFK å omsette overtaket i flere tellende scoringer, så det var egentlig bare helt typisk at hjemmelaget skulle få æren av å score kampens siste mål. Med siste spiker i kista ble sluttresultatet 5-1 til Skeid, og DFK kan konsentrere seg videre om kampen for å overleve i 2.divisjon uten cupforstyrrelser.

Vi takker for kampen og ønsker Skeid lykke til videre på «veien til Ullevaal…»!