ÅSANE – DRAMMEN FK 7-0 (5-0)

Det var en positiv gjeng som dro til Åsane denne helgen. Dessverre måtte vi reise uten flere spillere pga jobb eller sykdom. Dette første til at noen måtte spille på noen uvante plasser, men ikke mer uvant enn at vi var meget godt rustet. De første 20 miinuttene viste DFK frem årsbeste spillemessig og kom til noen gode muligheter. Alt virket meget lovende og gutta følte at nå var det kun snakk om tidssprøsmål før scoringen kom. Fana skaper lite, men etter 20 minutter får de en corner. Her oppstår det en misforståelse i DFK gjengen og en umarkert Fana spiller kan heade inn 1-0. Gutta tok ikke dette for tungt da de selv følte at de styrte kampen og ville komme rakst tilbake. Plutselig kommer en Fana spiller igjennom i vårt midtforsvar og alene med keeper Andersson, Marcus klarer nesten å hindre Fanaspilleren, men kommer borti spissen som skal sette ballen i tomt mål. Inn fra siden kommer stopper Sims og klarer målet på streken. Dermed peker dommeren på straffemerket og gir Marcus rødt kort. Det betyr at DFK må spille nesten 65 minutter med en mann mindre og uten keeper. Inn som keeper stiller venstre back Øverby villig opp i de neste minuttene. Med en mann mindre flere omrokkeringer på plass ga ikke DFK gutta mye håp, men de står opp og frem og gir seg aldri. Dessverre blir DFK preget av mange omrokkeringer og uansett hvor mye de ønsker og vil klarer de ikke å demme opp for Fana som scorer hele 5 mål de neste 65 minuttene. Denne kampen må bare gå i glemme boka. Forutsettningene for å lykkes å ta 3 poeng blir borte etter 25 minutter når vi får en mann utvist, men innsatsen og stoltheten til gutta om å gjøre en skikkelig jobb kan ingen utsette noen på. Takk til DFK supportene BT Nordahl og Gøraniho Nygård som tok turen over fjellet for å støtte gutta.

MYRDAL GRESS MÅL: 1-0 (22′): Åsane 2-0 (26′): Åsane 3-0 (39′): Åsane 4-0 (45′): Åsane 5-0 (45′): Åsane 6-0 (71′): Åsane 7-0 (83′): Åsane DRAMMEN FK: M. Anderson – E. Øverby, F.Nemati, S.Amundsen, M.Backe – N. Gresko (A. Amundsen 50′), A. Myrvold, J.Flåtene, T. Backe, T.Molvær (E.Lunda 23′) – M. Hagen (N. Knutsen 50′) DFK’s 3 BESTE Gresko Flåtene Myrvold