Kollen damer – Nærsnes/Åros 2-1

Med seier 2-1 over Nærsnes/Åros fortsetter Kollens jenter å klatre på tabellen og nærmer seg topp 3. Etter en litt treg start på sesongen har jentene kommet for fullt mot sommeren og sanket poeng etter poeng.

Nå kan de ta en fortjent sommerferie og lade batteriene til en spennende høstsesong.
Dette var en kamp preget av dueller og lite spill. Nærsnes Åros viste seg som et meget fysisk hardt jobbende lag. De tok initiativet i begynnelsen. Åskollen kopm etterhvert mer med i kampen. Etter 15 min. ble det 1 – 0 til Åskollen ved Mari Kalmo. Etter 35 minutter scorte Nærsnes Åros på en kontring. Åskollen fikk straffe etter 45 min. da Runa Mathisen ble felt inne i feltet. Mari Kalmo scorte på straffen. 2. omgang fortsatte med mange dueller og begge lag hadde flere målsjanser. To gode keepere forhindret dette. Åskollen: Irina Gjessing – Carianne Gregersen -Carolie Wendelborg – Caroline Hagelien – Martine Kløvjan – Ida Nanger – Andrea Jahnsen – Runa Mathisen – Madeleine Våraker – Anikken Myrseth – Mari Kalmo – Jannicke Green – Kristine Støleggen – Elisabeth Karoliussen. Mål : 1 – 0 Mari Kalmo. 2 – 0 Mari Kalmo. Åskollens beste : Irina Gjessing – Caroline Wendelborg – Elisabeth Karoliussen.