@ Håkon H, Dag, Odd E, Morten N, Jørn – Kristian T, Kai, Finta, Vidar, Lars Chr. J – Jarle N, Richard H, Erik S, Andreas

Mål, min, type, målscorer, assist
0-1, 43 min, D
0-2, 65 min, G

BB: Håkon H, Kai G, Vidar S

# Åskam. gutta stilte i shorts og kortermet på grusen og vi tenkte ‘yes», gi dem et par harde taklinger alla Dag så blir de snille som lam’. Dessverre ble det ikke slik. Åskam. viste seg å være et hardtarbeidende lag som ofret seg i duellspillet. Førsteomgang var meget jevn og ÅFK hadde flere sjanser med Brattbakk (Jarle N) på topp. Kai storspilte og Doktor B imponerte med flotte dragninger. Flere ganger kom Kristian T til dørlinja og prøvde å slå 45 grader. Åskam. hadde noen raske spillere på topp som var en kontinuerlig trussel i bakrommet vårt. De kom gjennom ved flere anledninger men Håkonsen ryddet mesterlig opp med raskt fotarbeid både innenfor og utenfor 16 meteren. Da det stod igjen 2 minutter av første omgang får Åskam hjørnespark. Ballen stryker forbi Morten N ved første stolpe og havner i fanget på en Åskam spiller. Som den reneste Houdini klarer han å snu seg med to ÅFK spillere i ryggen og setter ballen i mål. I andre omgang øker Åskam presset og vår bakre firer må jobbe for å holde unna. Ca 20 min ut i omgangen kommer en Åskam spiller gjennom på vår venstre side og setter ballen i det korteste hjørnet. Vi klarer etter hvert å heve fireren vår og får satt dem i offside men tida renner fra oss slik at kampen ender 0-2.