Fra IBK sine nettsider etter KM kampen

IBK sidene etter KM kampen:

Vargarna stilte med, med ett unntak, identisk lag i forhold til det som knuste Fremad/Tofte 10-0 i seriefinalen for en uke siden. Etter bare 8 minutter ledet Åskollen 2-0, etter en fryktelig IBK 2-start på kampen der laget oppførte seg som et urutinert juniorlag. Først slapp keeper Bjørn A som opplevde en av sine mørkeste dager som keeper, et frispark gjennom fingrene slik at en ÅFK-spiller kunne nette fra floss hold, deretter førte ubesluttsomhet fra Espen Morkens side til at motstanderne kom til en ny sjanse som ble avsluttet med et skudd nede ved stolperota.

ÅFK vant absolutt alt av dueller og andreballer i kampens innledning. IBK 2s forsvar skalv som aspeløv hver gang ÅFK kom i angrep.  Bjørn A bokset hull i lufta på omgangens siste mulighet, en corner som ble omsatt til 3-2. For så vidt helt fortjent, idet motstanderne hadde vist en helt annen innstilling til kampen enn IBK-rekruttene. I starten av 2 omg. Var Petar R nære da han alene med Håkonsen satte ballen i beina på sisteskansen. Etter 20 minutter av omgangen skulle det allikevel endelig lykkes å skape balanse i regnskapet, da en del klabb og babb etter en corner endte med at Petar Rnkovic headet inn 3-3.

Rett fra avspark tok Kollen igjen ledelsen, etter at Bjørn A fullstendig feiltimet langskuddet fra midtbanestreken. Og med det samme man var igang; bare to minutter etter 4-3 kom en ny scoring, da Bjørn kom ut for å avskjære et gjennomspill, feilberegnet igjen, og Åskollenspissen plasserte ballen i det åpne målet. Et kvarter før full tid reduserte IBK 2 igjen, da en ny corner ble headet i nettmaskene av Petar R hans tredje scoring i kampen. Til tross for stort IBK 2-press i de siste minuttene av kampen ble det bare nesten, og dermed kretsmesterskap til ÅFK.

IBK 2 tapte for et lag som ga alt, noe ÅFK skal ha stor honnør for. At IBK-spillerne godtar å tape for et pub-lag er en helt annen sak, det er rett og slett for dårlig!