ÅFK – N. Sande/Vinn 2 – 1 4 – 1

Åskollen FK startet denne matchen dårlig, vi var ikke villige nok til å legge ned antall meter i starten, og ble heller stående å se på. Etterhvert kom maskineriet i gang og gutta tok tak i matchen. Så fra 18 meter setter Fredrik go’foten til å banker inn 1-0. De siste 10 minuttene kjører ÅFK over N. S/V som ikke har mye å svare med. For Kollens sin del, var dette en omgang vi fort vil glemme, igjen sliter vi med avstandene mellom 1 og 2 forsvarer, posisjoneringen frem til 1angriper. Også offensivt sleit vi. Igjen Spesielt på å fylle opp med sentrale 3’er, men også dette rettet seg etterhvert. Kollen styrte det meste og gikk rask opp i 2-0 ledelse etter et flott klikk-klakk spill som sendte Volden igjennom alene med keeper. Så skjedde det samme som mot Åmot. På 2-0 slapper vi av og slipper motstanderen inn i matchen. N.Sande/Vinn fikk en redusering 10 minutter senere etter et skudd fra 17 m. En ellers meget solid keeper Pasta Joe, burde nok tatt dette skuddet. 2-1 gir gutta en «vekkelse» som går direkte i angrep og endelig treffer Børsa. 3-1 minuttet etter !! Herifra og ut er det kun spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Men det kom ikke flere scoringer før Super Lie kom innpå 8 min før slutt !

1 Stephan J 90 5 Fredrik A 90 40 Pål RK 90 4 Bjørn ES 90 15 Kim AS 90 69 Lars CS 90 6 Fredrik V 90 2 2 24 Thomas WL 70 1 41 Ronny L 90 25 Espen B 90 1 11 Rolf N 90 1 9 Patrick W 45 3 Jens PF 70