Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Vestli IL – Drammen FK 1 – 4 (1-0)

Vi møtte et Vestlilag som tydeligvis hadde moblisert til denne kampen. De hadde stor entusiasme og var gode i starten av kampen. Derfor var det ikke noe å si på at de tok ledelsen. Utover i omgangen så kommer vi mer med i kampen og bør etterhvert utligne. Samtidig så må vi være såpass ærlige at denne omgangen var svak fra vår side. Vi gjør to bytter i pausen og får justert oss i forhold til motstanderen. Dette hjelper for det er et helt annet trøkk i oss etter pause og jeg synes vi vinner fortjent tilslutt.

En meget viktig seier på en middels dag der vi er litt tilbake til gamle synder. Vi gir bort ballen altfor lett og gir Vestli altfor mange gunstige overganger. Det er rett og slett altfor dårlig og det er ikke bra at vi ikke er med da kampen begynner. Flere av gutta er ikke forberedt mentalt i det hele tatt og det skuffer meg. 
Men jeg vil også legge til at det er sterkt av oss å snu kampen. Vi snur en dårlig prestasjon før pause til en god prestasjon etter pause. Det gleder meg.

Lars-Jørgen gjør en solid kamp i mål og har et par klasseredninger. Didrik gjør sin beste kamp i Drammenstrøya og er banes beste. Samtidig gjør Nije et godt innhopp og gamle Backe scorer to og har en målgivende.

Kampens helt, Thomas Backe, uttalte følgende til Drammens tidende:

– Vi er nesten bedre borte enn hjemme. Dette blir en krigerkamp og vi slår mye langt. Vi sliter litt i 1. omgang, men i 2. omgang er vi klart best, sier spillende sportslig leder Thomas Backe. – Hadde vi tapt i dag måtte vi tenkt på nedrykk. Vi få ta med oss at vi kriger inn en seier, og får senket skuldrene litt, forklarer Backe.

01.09.12, Vestli kunstgr: Vestli IL – Drammen FK 1 – 4 (1-0)
MÅL ASSIST DFKs 3 BESTE
1-0 (15′): Vestli
1-1 (55′): Thomas Backe
1-2 (75′): Niklas Knutsen
1-3 (77′): Thomas Backe
1-4 (90′): Didrik Storskogen –
Nikolai Njie
Didrik Storskogen
Nikolai Njie
Thomas Backe Thomas Backe
Didrik Storskogen
Lars-Jørgen Myhrvold
Laget:
LJ.Myhrvold – R.Hamde, M. Omoijuanfo, M.Fayyaz, P.Monga –
A.Dagane, T.Backe, E.Pascual, N.Wilkinson – P.Kalmo, D.Storskogen
Innbytte:
N. Knutsen inn for Kalmo (46′), N.Njie inn for Dagane (46′), T.Lian inn for Monga (75′)

Del dette innlegget