Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Vestli gjester Marienlyst søndag

Det blir ingen enkel oppgave for Drammens mannskap søndag når Vestli kommer på besøk. Bortelaget er i poengnød etter å ha underprestert i sesongåpningen og vil benytte anledningen i møtet med Drammen å klatre seg oppover på tabellen.

Den uheldige sesongåpningen har ført til fire tap og kun en seier for Vestli som ligger plassert nest sist på tabellen. En viktig faktor for den svake poengsankingen er at bortelaget har vært svært uheldige med serieoppsettet og møtt alle topplagene til nå. De har tapt 6-1 for Lyn, 2-0 for Ullern, 4-2 for Mjøndalen og 2-0 for Modum. Kun Frigg2 har blitt bekjempet med 3-1 på eget gress. Det er først nå som Vestli er ferdig med de fire antatt beste lagene i avdelingen, det blir mulig å se hvor godt laget egentlig er.

For Drammen FK gjelder det nå å reise kjerringa etter bortekampen mot Lyn som endte med 2-0 tap. DFK har fått svar på at laget kan prestere godt mot gode lag, men har også sett hvor skoen trykker for å kunne være med helt i toppen. Pga. mange skader på angrepsspillerne har det vært en del rokkeringer, og DFK har i det siste slitt med å score mange mål. Til tross for godt angrepsspill er det noe som halter det siste trekket før avslutningene skal settes. Nå er Niklas Knutsen og Thorleif Molvær tilbake, så får vi håpe de raskt finner toppformen og kan bidra til flere nettkjenninger.

Mot Lyn var det god stemning blant DFK-supporterne som tok turen, la oss håpe at enda flere gjester Marienlyst og støtter våre fremadstormende gutter i jakten på en ny trepoenger!

Del dette innlegget