Vestfossen IF – DFK 1 – 3 (0-1)

Mål DFK: Didrik Storskogen (2), Awat Peygembernejad
Assist: Thomas Backe, Sindre Horgen
BS: Hellum, Farra, Horgen og Hermann

Det nærmer seg sesongavslutning og kampen om opprykk skal nå straks avgjøres. Modum og Lommedalen har falt av, så nå står det mellom DFK og Jevnaker. Med seier over Vestfossen beholdt DFK sin 4 poengs ledelse 3 kamper før slutt. Tirsdag 14. oktober gjester Modum Marienlyst kl. 19.00. Jevnaker vant i helgen og har nå tatt inn 3 poeng, så hvis DFK avgir poeng mot Modum er det nesten dødt løp før de siste to rundene….!

Lars Gunnar Martinsen fra TT oppsummerer kampen mot Vestfossen på følgende måte:
– Spent TT foran en viktig match borte på gresset i Vestfossen. Fra kampen på Marienlyst husker vi godt at VIF er mer enn kapable til å lage trøbbel for oss med sin hurtighet fremover i banen, og solide duellspillere.

Gutta er ekstremt fokuserte inn mot match, og stemningen oser av lyst, selvtillit og vinnervilje. Og det ser vi tydelig igjen på banen i 1.omgang. Vi skaper flere STORE sjanser iløpet av omgangen, og bør gå til pause med mer enn 1-0. Scoringen setter Diddy etter vakkert gjennomspill av T.Backe. Målet viser viktigheten av å true bakrom, noe vi var gode på i denne matchen. Samtidige og motsatte bevegelser var et annet ankepunkt som ga oss mye rom, og flere store sjanser.

Vi bestemmer oss for å nullstille, og å drepe matchen i pausen. Det gjør vi definitivt.

2.omgang er kvalitetsmessig ikke like god som første, men vi gjør definitivt både drittjobb og dreping da vi tar ledelsen både 2 og 3-0. Diddy med totalt 2 nettkjenninger for dagen og Awat med 1 scoring vakkert assistert av unge Horgen.

VIF får en unødvendig pinne kvarteret før slutt da vi ikke får klarert fra egen 20 meter.

Vi tar selvsagt med oss 3 ekstremt deilige poeng, men i tillegg gleder det TT å se et velbalansert midtbaneledd stort sett hele 1.omgang, klokskap og balanse i angepsspillet og ikke minst en backfirer som stort sett var meget solide kampen gjennom. Stopperne våre taper sjelden en eneste duell, i tillegg til å være flinke til å ta ut riktig sikringsavstand til hverandre. Hele leddet var flinke til å posisjonere seg ved innlegg imot, noe som gjør at vi sjelden slipper VIF til farlige avslutningsmuligheter.

Det er deilig for TT at det er så vanskelig å plukke ut dagens 3 beste spillere… ( – og det har vi heller ikke klart, vi måtte ha 4! ).