Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Velkommen til Kollen Cup 2020

Åskollen FK arrangerer tradisjonen tro Kollen Cup i Mjøndalshallen fredag 10.januar og lørdag 11.januar. Kollen Cup er distriktets største innendørs turnering for seniorlag.

Turneringen spilles i et format som er skreddersydd for for underholdende fotball, mange mål og markerer en perfekt inngang for lagenes oppkjøring til en ny sesong. Det spilles gruppespillkamper 7 mot 7 med store mål som avsluttes med sluttspill for å kåre en vinner. Vi legger opp til en fredagsturnering for lag fra lavere divisjoner og en lørdagsturnering for de lagene som er høyest rangert i seriesystemet. Seeding vil foregå basert på lagenes plassering i årets seriesystem.

Påmeldingsavgift pr. lag er 3000 kr og må være innbetalt til kontonummer 1503 85 48058 for at påmeldingen skal være registrert.

Meld på laget ditt og sørg for at dere kan starte den nye sesongen med et godt sportslig utbytte, litt show og mye moro! Erfaringsmessig blir plassene fort fylt opp, så vær raske! Vi opererer med påmeldinger etter førstemann til mølla-prinsippet.

Del dette innlegget