Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Velkommen tilbake Matias Warp

Mest sannsynlig et kjent ansikt for våre lokale lesere. Mest sannsynlig en profil dere vil høre langt mer om denne sesongen. Helt sikkert en solid ‘på tampen’ signering. Matias Landås Warp har blitt enig med Åskollen, og er spilleklar allerede til cup-kampen mot Lommedalen på lørdag. Matias er tilbake der han var i 2014 og 2015. Strålende å få gamle klubbspillere tilbake.

Warp spilte for Åskollen i 2014 og 2015, og var sentral i opprykket til 2 divisjon i 2015.

«Det er vanskelig å finne gode midtstoppere», smiler Sharri og peker mot linjen der ‘Warpen’s signatur straks skal nedskribles. Minutter senere observerer vi Sharri veivende rundt seg med de signerte papirene, nynnende på låta «Alt jeg vil ha» av Henning Kvitnes. En god låt. En passende låt.

Matias har totalt 20 kamper i klubben, scoret 2, assistert 2 mål og kåret til Banens Beste 6 ganger

Matias Warp. Fysisk fenomén og angrepskåt midtstopper med Beckenbauer-driv og lang lokal CV. Men også på andre siden av dammen har det vært suksess på gressmatta. (Ikke alltid vi ser ordene Dammen og suksess i samme setning). Der det individuelle troféskapet er prydet med titler som:

– United Soccer Coaches (USC) First Team All-American

– College Conference of Illinois & Wisconsin (CCIW) Player of the Year

I overgangssamtaler mellom de to laglederne får vi bekreftet om Warp hans lojalitet og kartlagt hans fysiske profil, og også ny ukjent informasjon som hans gode humor og anstrengte forhold til den mekaniske klokka. Uansett, vi gleder oss.

Velkommen Matias!

Del dette innlegget