Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Velfortjent heder til Richard Hagel

Gjennom de siste 10 årene har dagens formann lagt ned enormt mange timer i vår kjære gutteklubb. Ildsjeler og primus motorer som Hagel er noe en hver klubb ønsker seg, men som
svært få har. Det var derfor meget velfortjent at han ble tildelt NFF’s honorære lederstipend med tilhørende diplom og gavesjekk på årets kretsstyremøte. I løpet av disse årene har Richard vært aktiv spiller på A, B og OB laget. Han har vært trener for A og B laget med stor suksess, og fått med seg flere serie- og kretsmesterskap i Åskollen. Richardos har de siste 7 årene også hatt sentrale verv i klubbens styre. Tror han har vært innom de fleste rollene som sportsligleder, dugnadssjef, markedssjef og nå til sist formann. Skulle vi presentert alt denne karen har bidratt i Åskollen FK i disse årene, hadde vi aldri blitt ferdig med denne arikkelen. Åskollens «Spiederman» og «landsbylege» Hagel startet klubbens første OB lag, han var sjefen med flere i oppgradering av stadion, han var initativ tageren til fotballskolen og Kollen Cup osv osv. For å oppsummere spennviden til Hagel kan han på en dag være alt fra drivkraften i styret, til billett kontrollør/vaffel presser på hjemmekamper. ALT FOR KOLLEN!

Vi i Åskollen FK er meget takknemlig for jobben og sjela Richard legger ned i klubb. Alt for at spilllere/ledere skal kunne lykkes. Det sportslige ligger forsatt gamle Hagels hjerte nær og alle grep denne karen gjør er med tanke sportslig fremgang. Richards motto er det samme som gutta hadde i støvlerommet på Anfield Road i gamle dager: «Tenker du smått får smått, tenker du stort får du stort.»

Del dette innlegget