11-2 Karan (Jørgen F) 65 min

12-2 Anders M 66 min

13-2 Alex (Thomas E) 70 min

14-2 Thomas E (Husøy) 87 min

Endelig er høstsesongen i gang! Før kampen fikk vi tildelt Buskerud Fotballkrets´ Fair Play-pris. Les mer om det her.

Før kampen regnet vi med å se et ungt KIF2-lag tatt i betraktning hva vi møtte der oppe på vårsesongen. Dette laget var, om mulig enda yngre enn sist vi møttes. Før kampen blir vi enige om å begynne med et høyt press for å legge lista fra start. Dette gir oss brukbart betalt og allerede etter 8 minutter plukker Rashid opp et langt innlegg fra venstre. Thomas L kommer på en nydelig overlapp og dundrer ballen i nettaket. 1-0. Myten om at et mål følger et annet ble bekreftet da KIF2 like etter avspark fikk slippe veldig lett til og score fra sin venstrekant. Vi fortsetter å styre spillet vårt. Etter 28 minutter ruller vi opp fint bakfra, Geir-Erik fosser nedover backen, vinkler en nydelig pasning til Thomas E sentralt i banen som på 1 touch slår en perfekt ball videre ut til Fredrik V som skjærer inn og limer ballen i mål til 2-1. Nå har vi fått blod på tann, «Pølse i brød, 2 ganger med relisjh, rå løk og en med rekesalat», beskjeden fra Volden er klokkeklar når han finter ut en svimmel KIF2-back før han bredsider ballen i mål fra 18 meter etter en pasning fra Thomas E. Etter 39 minutter sover vi nok en gang defensivt. Først får KIF2 en lompe i tverrliggeren, vi er fortsatt i koma og de får en enkel oppgave med å sette returen i mål. 2 minutter senere fosser Patrick ned høyrekanten, slår en presis ball inn på bakre stolpe som Thomas E enkelt kan bredside inn i det åpne målet til 4-2, et resultat som står seg til pause.

Vi gjør en del bytter i pausen, ut går Peter, Rune, Thomas L, Geir-Erik og Håvard. Inn kommer Anders Myr, Karan, Idal, Ketil og Anders H. Rashid ble erstattet med Patrick 5 minutter før med en skade Med et par rokkeringer på laget går vi løs på den neste omgangen. Fokus i pausen har kun vært på detaljer.

Dommeren rekker såvidt å sette igang omgangen før ballen ligger i nota. Etter 47 minutter blir Karan spilt gjennom av Anders Myr, runder keeper og øker til 5-2. 2 minutter senere slår boksåpneren Myr en nydelig ball til Thomas E som lobber ballen over en utrusende keeper. 6-2. Nå er vi virkelig gira! Thomas E får ballen på høyrekanten, slår en nydelig lobb på bakre stolpe til Fredrik V som header ballen i en nydelig bue tilbake i motsatt hjørne. Vi fortsetter å øke ledelsen like etterpå når Thomas E plukker opp et dårlig tilbakespill og foran keeper uselvisk spiller ballen til Karan som enkelt kan trille ballen i det åpne målet. Etter 60 minutter lader Anders H kanonen fra 25 meter. Ballen går i en KIF2-spiller før den endrer retning til Thomas E som kan heade ballen i en leken bue inn i kassa. Anders Myr vil ikke være noe dårligere når han ser navnebror Haraldsen lade slegga. På en pasning fra Karan lader Myr venstreslegga og skyter ballen inntil nærmeste stolpe. 10-2. 2 minutter senere er vi nok en gang på ferde, Jørgen F spiller ballen lavt inn til Karan fra venstre. Alene ved straffemerket planter Karan et solid hoftefeste før han like greit limer ballen i krysset med en småfrekk utsideskru. Når kampuret peker 70 minutter spilt, viser Thomas E at han har mer krutt i beina når han på vei nedover venstrekanten på en kontring kan gjøre som han vil før han legger lavt inn i feltet. Først hopper Karan over ballen, Flåtene i bølge 2 følger også opp med å hoppe over før Alex på bakre kan bredside ballen tilbake i motsatt hjørne. Mønsterangrep tatt ut av lærebøker som ikke er skrevet enda! 3 minutter før slutt slår Husøy en lang klarering inn mot Kongsbergs keeper. Keeperen glipper ballen, hvem andre enn Thomas E er frempå og lukter dette når han nådeløs vinner ballen og kan sluttføre resultatet til 14-2.

Oppsummering: Det er gøy å vinne med solide marginer. Likevel er det alt arbeidet vi legger ned i samtlige 90 minutter som varmer mest. Vi fortsetter å male på, bruker de rommene vi skaper og kjører på hele veien. Rammen rundt kampen med utdelingen av prisen for Stian før avspark slo også positivt ut for inngangen vår til kampen.

Dagens 3 BB: Fredrik V, Thomas E og Jørgen F.