V/G – ÅFK 2-4 (2-3)

@ Stephan J – Fredrik A, Bjørn ES, Christian O, Henning R/70 : Rolf N – Sean Å/80 : David S, Terje L, Rune H, Richard/65 : Amund E, Fredrik O – Lars CS

Målscorer: 13 min Richard H (Rune H), 18 min Terje L, 35 min Lars Christian (Richard H), 60 min Lars Christian  (Sean Å)

BB: Bjørn ES, Richard H, Lars CS

Det ble en flot Kollenkveld i Vikersund, gutta holdt seg til planen i 90 min og hadde den rette flyten i avgjørende situasjoner, der de tidligere i år har misset.TT hadde gjort noen taktiske valg i Kollenspillet som ikveld ga utslag. Kollen åpnet bra som vanlig og skapte noen fine sjanser. Kollen lå godt organiserte
bakover og eksploderte når de kom fremover, med flott varierende spill. Allerede etter 13 min Stusser Rune H en dødball på bakre stolpe. Der dukker Richard opp i god Guddis stil og banker den i kassa. Kun 5 min etter følger kaptein Larsen opp og banker kula i nettet. 2-0, og klar kollendominans. Etter en halvtime er Back Vice Riise uheldig da ballen treffer ei tue og går via beinet hans og i kassa. Kollen keeper Steffi har ingen sjanse til å redde denne. 10 minutter før halvtid trer Hagel en ‘boksåpnerpasning’ til Stokka som i en duell med V\G stopperen vinner ballen, og lobber elegant over keeper. 3-1. I stedenfor å surfe inn 3-1 til pause, er Kollen litt slurvete på egen banehalvdel og får et frispark imot. Dette utnytter V\G og header ballen ‘nesten’ rett i kassa. Kollen foretar noen småjusteringer i pausen og fører kampen ut. Mot slutten av kampen har de flere halvsjanser som resultat av godt spill. Slutt resultatet ble 4-2.Etterat Stokka viser frem skuddbeinet fra skrått hold, rett i nota. Deilig med en seier på bortebane etter litt motgang hjemme i det siste!