Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

UVDAL – ÅFK 2-4 (2-2)

@ Stephan J – Thomas L, Fredrik A (20 min Kristian T), Jens PF (23 min Richard H), Henning R – Lars CS, Terje L, Jarle F, Kai G, Cato L (85 min Ali M) – Rolf N

Mål, min, type, målscorer, assist
1-0, 17 min, D
1-1, 23 min, S, Lars CS (Rolf N)
1-2, 35 min, G, Lars CS (Cato L)
2-2, 45 min, Str
2-3, 47 min, G, Lars CS (Terje L)
2-4, 75 min, D, Jarle F (Richard H)

Kort: Terje L, Thomas L

BB: Terje L, Henning R, Lars CS

# Kollen gutta satte seg i bussen i Drammen med en følelse av at dette ble en lett match. Til tross for Coach N sine advarsler lot ikke gutta seg overtale av at dette ble noen vanskelig kamp. Dette skulle ÅFK få svi skikkelig for i 1 omgang. Et friskt Uvdal lag lagde problemer fra start og etter 17 min scorer de på et nydelig frispark. Dette stresser Kollen og når begge stopperene de enste minuttene må gå av banen med strekk og brukket nese gjorde dette til at Kollen ble stresset. Dette til tross klarer Kollen å utligne ved Stokka og 10 min før slutt er samme mann frempå med et skudd som Uvdal keeperen må se langt etter. 1-2. Nå så det ut som om ÅFK hadde taket, men i siste spille minutt får Uvdal straffe og utlikner til pause. En ‘stille’ tordentale fra Coach N i pausen hjalp på og det var et helt annet Kollen lag på banen i 2 omgang. Spiller satt ikke, men gutta stresset ned og fikk uttelling på en overgang som Stokka setter, og 15 min før slutt BRASSER !!!! Formann Finta inn 4-2 målet. 5 minutter før dette bommet samme mann på straffe. Hvordan denne ble reddet utelater vi fra dette referatet. 

Del dette innlegget