Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Ute etter revansje

DFK får sjanse til å revansjere det forsmedelige semifinaletapet mot KIL i Kollen Cup for tre uker siden allerede lørdag 1.februar. Hovedtrener Stian Ramsfjell ser frem til å komme i gang med matching på stor bane, og synes det er artig at det er Konnerud som står på motsatt banehalvdel.

– Ramsfjell kan melde at trenerteamet ser med stor spenning frem mot årets første test førstkommende lørdag. – Oppstarten har vært tilnærmet perfekt, med meget bra intensitet og kvalitet på trening. Det blir spennende å se i hvor stor grad vi klarer å overføre dette til kamp. Vi har mange nye fjes, og sikler etter å se de nye og gamle sammen på matta lørdag, forteller Ramsfjell.

– Stoppen måtte trekke seg fra oppsatt treningsmatch, så ny motstander ble Konnerud. Bare det bør fordre til en kjempekamp der vi definitivt har noe å revansjere fra Kollen cup! Dette bør og vil være tydelig at det er et heltent DFK på Gulskogen arena lørdag. Samtidig er det naturlig å anta at KIL kommer til å gi oss god motstand på mye av det vi må takle i årets sesong, med en motstander som ligger kompakt og blør for å slite oss i stykker. Men det skal vi takle, allerede på lørdag, hevder treneren.

Så sender vi tilslutt en bønn til Kong Vinter om og la det bli ett lite opphold i det hvite som laver ned, slik at det kan gjennomføres kamp under greie forhold. Møt opp og se det spennende som er i utvikling!

Del dette innlegget