Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

– umulig kjedelig å holde med Drammen FK!

DFK har målforskjellen 12-9 etter de fire første kampene i cup og serie denne sesongen. 

Nettstedet «www.lyn1896.no» lager en oppsummering etter hver runde i vår 3.divisjonsavdeling og konstanterer at «-det kan umulig være kjedelig å holde med Drammen FK!» Etter uavgjort resultat 3-3 både mot Bærum og Lommedalen, har DFK levert to fartsfylte og nervepirrende oppgjør. Nå får vi bare håpe at gamle og nye supportere får øynene opp for vårt underholdende lag og møter opp på kamp.

Gode prestasjoner
Trener Øystein Garborg er fornøyd med sesongåpningen som har gitt avansement til 1.runde i Norgesmesterskapet og 2 poeng i serien. – Vi gjennomfører gode prestasjoner og får til mye av vårt eget spill, oppsummerer treneren. – Til tross for poengtap og mange baklengsmål blir vi ikke spilt ut, men det er irriterende å slippe inn så mange mål etter personlige feil. At det har blitt så mange innslupne mål setter Garborg på kontoen for uerfarenhet. – Dette er prisen vi må betale for å ha så mange unggutter i stallen. – De kan være litt ustabile og uerfarne, men dette vil gå seg til ut over i sesongen, forklarer treneren som tror de lovende ungguttene hans vil ta nivået fort. – Jeg vil mye heller jobbe med unge, lovende talenter som jeg kan være med å utvikle, enn å gjøre som mange andre lag og hente inn flere tredveåringer som krever betaling.

Vanskelig bortekamp
Fredag venter en vanskelig bortekamp mot Røa som til nå står bokført med to tap i serieåpningen. Røa er av mange tippet blant de 3-4 beste lagene i avdelingen, og vil nok sette alle klutter til for å få sine første poeng.  Garborg advarer mot å la seg lure av at Røa står med 0 poeng så langt. – Røa har hatt en tøff åpning mot Mjøndalen og Modum, men laget har mange kvaliteter og vil komme sterkt tilbake. De hører egentlig hjemme blant topplagene i divisjonen, og det er bare et tidsspørsmål før det vil løsne for dem. – Skal vi få poeng i denne kampen her må vi nok opp mot vårt beste og slutte og gi bort billige baklengsmål, konstanterer DFK-treneren.

Sterk stall å ta av
Med så tett kampprogram som DFK har hatt i det siste, kan Garborg prise seg lykkelig over å ha en sterk stall å ta av. Slitasjen kan bli stor, og det er viktig å ha gode folk på sidelinjen som kan rullere med førsteelleveren. Mot Røa er spissene Niklas Knutsen og Ephrem Clement tilbake fra skade, mens Thorleif Molvær og formspiller Gøksel Guvenc har meldt forfall. – Det er en fordel å ha en sterk og god stall når det er så tette kamper, forklarer Garborg og legger til at han også er heldig som har mange spillere som bekle flere roller.

Del dette innlegget