Ullern FK – Drammen FK 3 – 1 (1-1)

Vi hadde lagt opp en kampplan som vi gjennomførte perfekt utover i første omgang. Vi leder 1-0 og spiller en bra første omgang frem til utligningen rett før pause. Vi regelrett gir bort tre mål og taper 3-1. Helt forferdelig å stå å se på. Det blir vanskelig å vinne fotballkamper når vi gang på gang inviterer motstander inn i kampene på utrolige billige mål imot. Men spilt er spilt og vi får ikke gjort noe med det. Eneste vi kan gjøre er å trene bra og gi full gass på treningsfeltet. Spillemessig har vi heldigvis vært ok de siste kampene, men mål preger kamper, ihvertfall når vi nok en gang deler ut julegaver altfor tidlig. Det må bort.

Neste kamp er borte mot Nordre land. En kamp som er meget viktig for oss. Vi drar opp dit for å vinne, enkelt og greit. Ser frem til en god uke på feltet der kvaliteten skal være god. Ser ut som vi har full tropp å velge av de neste ukene så gutta får vise seg frem de neste treningene. Eneste jeg krever er at vi hver enkelt gjør sitt aller beste på trening og i kamp. Det kan nok bli noen endringer på laget som starter til helgen.

28.09.12, Ullern kunstgr: Ullern FK – Drammen FK 3 – 1 (1-1)