Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Uavgjort mot MIF-rekruttene!

Det var et helt annet lag vi så mot MIF-rekruttene enn det vi så mot Ballklubben for et par helger siden. Med spillende trener Øystein Bråthen som forsvarssjef ble lukene tettet bakover, mens comeback-kid Christer Pedersen glitret som servitør på midtbanen. Til tross for mange forfall til kampen leverte Drammen en kollektiv god innsats som vitner om at mye positivt er i gjære.

Slik oppsummerer Stian Ramsfjell fra trenerteamet kampen:
Etter hockeysifre sist ble det holdt fokus på å tette igjen bak, minske avstander mellom ledd og flytte beina samlet. Vi lykkes godt med det, MIF skaper lite, men scorer på langskudd fra 30 meter. Det jobbes godt og vi får mange gunstige brudd, men lyktes dårlig med å utnytte mulighetene på overgang, samt noe uttydelige bevegelser på topp.

Vi åpner bedre offensivt i 2. omgang. Vi legger om formasjonen på midten og flytter Peders opp. Vi evner å gjøre bedre valg med ball, og ha større bevegelse når vi vinner den. En mann utvist gjør at det blir vanskeligere å holde trykket oppe, men Peders utlikner med en mann mindre på et flott langskudd. Faktisk så opplever jeg at det er vi som er nærmest i sluttminuttene. Godt å se at vi kan hevde oss mot et bra lag bestående av trente unge spillere. Vi viser at fokuset på ressurs og intensitet i denne fasen av forbredelsene begynner å betale seg.

Alt i alt syntes jeg at vi lykkes med å fremstå som mer solide bakover, men vi har mye å gå på fremover, både mot etablert og i overganger.

Målscorer Christer Pedersen var blant Drammens beste i dag og hadde en avgjørende scoring som berget uavgjort resultat. Målscoreren selv var blid og fornøyd etter match og syntes ting hadde gått overraskende bra. – Dette er første ordentlige match på over et halvt år, fortalte Pedersen og forklarer at han har vært lenge borte etter en akillesskade han pådro seg i våres. – Jeg kjenner det godt i beinet nå, smilte teknikkeren tappert. Pedersen scoret forøvrig et meget pent mål nesten fra langt hold. – Jeg så keeperen stod langt ute og måtte bare prøve, men jeg angret nesten med det samme fordi jeg kjente det røsket litt til med krampefølelser. Heldigvis fikk jeg ristet det av meg, humret målscoreren som trives godt etter han kom tilbake til DFK igjen. Andre spiller som hevdet seg godt og var blant de beste i dag var Myrvold og Wilki.

SE BILDESERIE MED 33 BILDER FRA OPPGJØRET PÅ VÅRE FACEBOOKSIDER

Del dette innlegget