Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

TT kommentere spillerne

Richard Hagel: Gammel GIF gutt som har slått rot i Kollen, har de siste årene fungert som trener sammen med LHN. Glad i kula, sikker pasningsfot og er en støttespiller i ÅFK.

Bent Hansen: Spilt kun i ÅFK, keeperen har den siste sesongen trappet litt ned, men sitter i styret og er en hovedmannene i ÅFK.

Sterk en mot en og reaksjonsterk, med en kommentar aaltid på lur.

Bjørn Tore Nordahl: Har etter litt om og men slått seg ned i Kollen, fungerer som en festsjef og er mannen bak dugnadspengene i ÅFK. Sterk på streken, bra en mot en og flink til å prate. Har alltid en ide på lur.

Stephan Jacobsson: Alltid på trening, har hatt en god utvikling og vil komme til å bli en ressurs person for ÅFK i årene som kommer. God på streken og blitt god feltet, flink til å prate.

Erik Løsengen: Erik er alltid på trening. Er en spiller som gjør jobben sin bra, en mann å stole på i alle situasjoner. Kollen gutt. En stødig back, som aldri gir seg.

Andreas Lundstad: Trappet ned de siste sesongene, men er alltid på treningsleir. Mangler vi folk, ring Andy og han stiller opp. Har blitt en ekte Kollen gutt.

Robert Olsen: Kameraten til Kai, gald bamsemoms og kan si det utroligste. Artid mann. Har en veldig godt venstre bein, som Kollen håper å bruke mye i fremtiden.

Bjørn Even Stabæk: Litt av en kar, på banen kan han ikke kalles annet enn en KLIPPE. En glimrende fotballspiller som gutta setter pris på å ha på laget. Skal ta Kollen oppover.

Thomas Lie: Er kanskje den i Kollen som hadde best potensiale i und alder. Lier’n er en kvalitetsspiller som du aldri klarer å runde, elsker også å slå tutisser på motstanderne.

Jens Petter Farnes: Mannen som løper opp alle i spillerne i denne divisjoen. Alltid til å stole på i kamper, og yter alltid alt for laget. Har også i år fungert som trener sammen med LHN & RH. Typisk julebord mann.

Helge Skålvik: Har i år vært oppmann for 7’er laget, er pliktoppfyllende og gjør 

jobben glimrende. Har også i år hatt en posetiv utviklig som spiller. En mann for fremtiden.

Dag Grøtterud: En rolig snekker, som utviklet seg mye den siste sesongen. Taklingsterk og innehar en jernvilje. En mann for fremtiden.

Fredrik Askjem: Spiller overalt, innehar et bra spent og ei lang tå. Har tilegnet seg mye fotball på kort tid, og nok en fremtid som stopper. Er blitt en støttespiller.

Terje Larsen: Kapteinen som legger ned all sin kraft på midten for laget, går alltid i bresjen med sin enorme kondisjon. Har tilegnet seg mye fotball de siste årene. Ekte Kollen gutt.

Cato Lauritsen: Ingen har spilt flere kamper enn Cato de siste årene. Innehar en kraftfull og følsom venstrefot som laget nyter godt av.

Ofrer alltid alt, og gir seg ikke før fløyta går.

Gøchan Celair: Innehar en ballteknikk ingen andre i Kollen har. En glad gutt som har vokst siden han kom til Kollen. Elsker fotball og øl. Du ser aldri en sur Gøchis.

Kai Guddal: Åskollen’s beste oppmann gjenom tidene. Har en kondisjon som nesten kan måle seg med TL. Siden Kai kom til ÅFK har pilen for klubben pekt kun en vi. OPP

Jarle Nilsen: Har kun spilt for Kollen. Innehar en utrolig talent som det er rart ingen har sett dengangen han var ung, men takk for det. En støttespiller på alle plan, og scorer alltid jevnt å trutt. Ekte kollen gutt

Henning Riise: Er en glimrende fotballspiller som blir mer og mer seriøs med årene. Kan benyttes overalt, med sin eminente teknikk. Ekte Kollen gutt 

Jarle Finnestrand: Har med sin jobb gitt mye av sin kontakter og fritid til Kollen. Mannen bak utstyret i NYE ÅFK. En stor og sterk spiller som aldri taper en duell.

Vidar Stensrud: Vidar kom til Kollen i fjor, innehar en bra teknikk og er glad i å scorer mål. En ivrig spiller som alltid yter det han orker.

Kristian Theie: En sterk spiller som bare smiler, stiller alltid på trening eller hvis deet trengs folk. Innehar en hurtighet som det ikke finnes maken til. Sterk i duellene.

Lars Kristian Johnsen: Kom til Kollen i fjor og har tilegnet seg en glimrende teknikk, og scorer alltid mål i 8 div. Fremtidens mann

Hans  Eilif Jahns: Nye for året, har ikke spilt fotball på 10 år, men det kan du ikke se. Taklingsterk og hutrig, og gir alltid 100 %. En mann for fremtiden.

Bjørn Vidar Ebbestead: En typisk leder som en klubb som ÅFK kan takke seg lykkelig over at de har. Gir alt for Kollen og  tenker kun Kollen 24 timer i døgnet. Har sittet som formann i klubben i til sammen 4 år. Kollens viktigste mann.

Imran Mugahl: Mannen som ikke vil spille for andre enn ÅFK, har alt en spiller trenger. God hode spiller, bra teknisk og rask. En liten luring som Kollen vil få mye glede av.

Erik Spangberg: Har det siste året hatt en posetiv utvikling er alltid interresert i å lære mer fotball. Scorer flittig i 8 div, derfra har navnet Dukkop kommet.

Bjørn Reiersrud: Har det siste året vokst som spiller, er en ivrig spiller som alltid stiller på trening/kamp. En plikt oppfyllende spiller som gjør jobben han har fått av trenerne på banen.

Rolf Næslund: Toppscoreren som scoerer fra de utroligste posisjoner, sterk i kroppen og yter alltid maks for laget sitt. En typisk ensom spiss som passer som hånd i hanske for i ÅFK.

Del dette innlegget