Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Trenerteamet forsterkes ytterligere!

Drammen FK ønsker å optimale det sportslige tilbudet til A-stallen og forsterker trerteamet ytterligere med Lars Gunnar H.Martinsen. Martinsen kommer fra jobben som trener for Konnerud A-lag, og søker nå nye utfordringer. Dermed går DFKs allerede sterke trenertrioe over til fire mann som skal sørge for et realt trøkk på treningene fremover. Hovedtrener Stian Ramsfjell har allerede Harald Ramsfjell og Jarle Finnestrand på feltet flere dager i uken, og med Martinsen som nytt tilskudd vil det nå til enhver tid være flere trenere på plass samtidig. Felles for alle fire er at de har bostedsadresse på Konnerud, og nå vil det gamle Kollen-ordtaket: «Konnerud er kun et sted du bor, ikke en klubb du spiller for…» forsterkes ytterligere!

Trioen blir til en quadruppel!(??)

Hovedtrener Stian Ramsfjell er veldig glad for at årets trenerteam blir så sterkt, og synes er er ekstra hyggelig at det er en tidligere klassekammerat som tar jobben. – Lars Gunnar er en spennende, fremadstormende og ikke minst en fin fyr, forteller Ramsfjell. – Han er utdannet ved trenerlinjen på NIH, og er en veldig engasjert og dedikert trener. En av hans største styrker er å skape trøkk og entusiasme. -jeg et strålende fornøyd med å knytte til oss Lars Gunnar! Vi har snakket om å ha et lag sammen helt siden vi gikk sammen på idrettshøgskolen, og glade for at vi nå endelig får sjansen!

Ramsfjell har stro tro på at det sterke trenerteamet vil optimalisere treningshverdagen til spillerne og forventer at dette vil gi utslag i gode resultater allerede i inneværende sesong. Klubben er i samtaler med flere spennende forsterkninger, og en sterk stall begynner å ta form. -Med 4(!) mann rundt seg har 3. divisjons beste trenerteam blitt enda bedre, skryter hovedtreneren! – Nå er det opp til spillerne og levere på samme nivå. Ramsfjell vil også legge til at Lars Gunnar vil bidra til at undertegnede ser enda bedre ut i sommermånedene på feltet, hva han nå enn legger i det???

Del dette innlegget