Startoppstilling:
B.Thomas – R.Hamde – Ø.Bråthen, F.Nemati, P.Monga
N.Wilkinson, T.Backe, T.G.Johansen, K.Nguen – D.Storskogen, N.Knutsen

Innbytte:
E.Clement inn for Nguen (65′), T.Molvær inn for Knutsen (70′), T.Lian inn for Monga (85′)Kampen åpnet noe rotete, der vi var noe unøyaktige i pasningsspillet og slet med timingen i bevegelsen. Tønsberg flyttet bena godt, og gjorde det vanskelig for oss, selv om vi allikevel følte vi hadde god kontroll på matchen.Vi spiller oss gradvis opp, og skaper et par småfarligheter på dødball, det var allikevel ikke i nærheten av en forsmak på hva som skulle komme.For etter 20 minutter bryter vi sentral, ballen ender hos Diddy som vakkert spiller gjennom Kot, uegoistisk som er spiller han fri Knutsen fullstening åpen alene med motstanders keeper som dessverre setter den rett på keeper. Knudsen skulle midlertid få sin revansje da vi kort tid etter vinner ball høyt i banen, Wilki så et flott innlegg og «that fox, in that box» Knutsen lurer seg fri og header ballen i mål. Etter dette så DFK seg aldri tilbake, vi bryter gang på gang Tønsberg på  vei frem og serverer kontringer i «ultraklassen» på løpende bånd. Først er det Kot som får æren av å avslutte et vakkert en vakker overgang. Deretter spiller samme mann nydelig gjennom Wilki somrunder keeper, og legger ballen foran mål. Hvem andre en sniken Niklas Knutsen er på plass og avlutter dagens vakreste angrep. Var det noen som sa lærebokfotball? Vi har flere gode muligheter, men omgang ebber ut med 3-0 ledelse. I pausen blir vi enige om å holde entusiasmen oppe i spillet, ikke gi Tønsberg noe håp i verden om at de kan slippe inn igjen i matchen. Samt fortsette med gode bevegelser og holde fart i ball. Allerede etter 2 sekunder får vi vår første sjanse i 2. omgang da Garmo fyrer direkte fra avspark, og ballen er centimetere fra å finne veien til nettmaskene. Det er tett mellom høydepunktene, få minutter senere bryter Bråthen på egen halvdel, avanserer 60 meter med kula før han vakkert trer gjennom Knutsen i bakrom. Keeper feller Knutsen, straffe til DFK. Kaptein Nemati, viser sin medmenneskelighet og gir Knutsen mulighet til å få Hat Trick. Knutsen er sikker som den berømte banken, 4-0.Etter dette leverer DFK en lenger periode med det som lettere kan beskrives som «tiki taka» eller propagandafotball om du vil. Ball får hurtig på 1 og 2 touch, og Tønsberg henger ikke med i svingene. Det skapes enorme sjanser på løpende bånd, men kula vil ikke i mål før Wilki setter inn et strålende legg fra det alltid solide backtalentet Robel Hamde. Herfra og inn blir det en transportetappe, DFK fortsetter å flytte kula, men Tønsberg gir aldri opp og kommer til flere brukbare muligheter de siste 10-12 minuttene som Borger tar jeg godt av. Til slutt får de betalt for strevet 2 minutter før full tid da de setter den utagbart i mål etter et flott angrep. Alt i alt er TT strålende fornøyd med en meget godt gjennomført bortekamp og vår 4. strake seier! Det som gleder spesielt idag er strålende overgangsspill med mange samtidige og gode bevegelser. Når timingen og pasningsvalgene er like så blir resultatet som idag. Vi flytter beina strålende kollektivt sammen, både med og uten ball i store deler av matchen. Det er tidvis en fryd å se på oss om dagen. Men denne kampen er historie, vi må ned på jorda, og gå inn i en svært viktig treningsuke før toppmatch mot Ørn.l