Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Tøff motstand i treningskampene

Sjåstad/V.Lier – ÅFK 1-5

@ Stephan J (5), Bjørn R (4), Bjørn ES (6), Fredrik A (5), Henning R(6) – Morten N (4), Terje L (5), Richard H (5), Rune H (6), Marius H (4), Cato L (7), Rolf N (5), Håkon H (5) Tallet i Parentesene er karakterne Grillo delte ut. 14 tilskuere samt et par lekelystne bikkjer Mål: 0-1, 33 min, Cato L, Richard H, S 0-2, 34 min, Henning R, Rolf N, S 1-2, 67 min: S 1-3, 83 min: Håkon H, Henning R, D 1-4, 86 min, Rolf N, Håkon, I 1-5, 87 min, Terje L, Håkon H, I # Denne kampen ble direktesendt på KINGS og kameramann var Kollen’s Jarle F. Etter en ”trist” første omgang gikk Åskollen i til pause med 2-0 ledelse etter to greie skudd fra venstresiden. Kampen var ikke velspilt, men tidvis var det glimt av fotballens gode abc. ÅFK var det førende laget og gjorde det beste da de kom rundt på kantene. Spesielt på venstrekanten ble det skapt farlige innlegg. Sjåstad kom sterkere med i en kort periode av starten av 2 omg. og klarte å utnytte en forsvarsmiss og dermed var det 2-1. Sjåstad hadde et par gode sjanser til, men Stephan J. reddet den største muligheten. På slutten sprakk gjestene da Kollen fortsatte hardkjøret sitt.

Haugfoss – Åskollen FK 3-2

@ Stephan J, Henning R, Fredrik, Jarle F, Bjørn R (45:Dag G) – Cato L (80:Kritian T), Marius H, Rune H, Richard H, Lars Kristian J (45:Erik N) – Håkon H Mål 1-0, 3 min, D 1-1, 24 min, Kristian T, Henning R, S 1-2, 36 min, Håkon H, Henning R, S 2-2, 76 min, G 3-2, 85 min, G Nordrehov 2 – Åskollen FK 3-1 @ Stephan J, Erik L, Fredrik A, Henning R, Dag G – Cato L, Marius H, Rune H, Erik N, Vidar S (70:Leif HN) – Håkon Håkonsen Mål: 1-0, 23 min, S 1-1, 24 min, Cato L, Rune H, G 2-1, 48 min, I 3-1, 73 min, D

Nykirke IF – Åskollen FK 5-1

@ Stephan J, Jens PF, Bjørn Even S, Rune H, Richard H, Fredrik A, Terje L, Marius H, Cato L, Kristian T, Henning R, Erik L, Rolf N, Håkon H, Dag G. BB; Håkon, Rolf, Terje. Mål 1-0, 1 min, I 1-1, 67 min, Håkon H, D 2-1, 69 min, G 3-1, 71 min, G 4-1, 85 min, S # Dette skulle være kampen da ÅFK skulle snu den dårlige trenden. Men allerede etter 30 sekunder lå ÅFK under 1-0 etter en keeper tabbe. Tross den dårlige starten klarte Kollen å presse Nykirke tilbake og presset hjemmelaget resten av kampen. Etter 5 min ut i andre omgang fikk Kollen straffe og utlignet, og etter dette var det spillemessig kun et lag på banen helt frem til det gjensto 20 min. Da sprakk ballongen i Kollen, og Nykirke nettet 2 ganger i løpet av 1 minutt. Etter dette ble Kollen statister og klarte aldri å heve seg opp mot et middels nivå dessverre. Nok engang taper Kollen ÅFK mot et lag som de normalt burde slå. Vi satser på at Kollen revansjerer seg kjapt.

Gråbein IF – Åskollen FK 5-3

Mål: 1-0, 1 min, S?G?I? 1-1, 7 min, Rolf N, Henning R, D 2-1, 35 min, G 2-2, 53 min, Jarle F, Thomas L, D 3-2, 61 min, G 3-3, 71 min, Henning R, Rolf N, I 4-3, 79 min, S 5-3, 91 min, G # Nok engang taper Kollen, hva som er grunnen til de dårlige resultatene er usikkert. Det kan ihvertfall bekreftes spillemessig var denne kampen flere skritt frem på en lang vei for Kollen. Alle målene kommer etter personlige feil. Fremover skapte Kollen flere halvsjanser, som resultat av en nogenlunde god jobbing i midtbaneleddet..

MIF 2 – Åskollen FK 1-3

@ Stephan J, Jens PF, Bjørn Even S, Jarle F, Richard H, Terje L, Marius H, Cato L, Kristian T, Henning R, Erik L, Rolf N, Håkon H, Kai Guddal, Morten N, Rune H, Bjørn R, Fredrik A BB; Håkon, Rolf, Terje. Mål 1-0, 15 min, Cato, I 2-0, 35 min, Kai, D 3-0, 69 min, ? 3-1, 80 min, S # Årsbeste av Kollen, i løpet av de første 25 min skapte Kollen hele 5 klare mål sjanser og var trygge bakover. Kun engang slapp MIF igjennom Kollen forsvaret, men da ryddet Bent Hansen glimrende opp. På midten «rulet» Kollen og ga aldri MIF 2 sjansen til å trille ball. Dette gjorde sitt til at ÅFK kom flere ganger igjennom på kanten. I andreomgang ble Kollen spillerne slitne og ga fra seg deler av

Del dette innlegget