Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Thrillseeker´n er tilbake for ÅFK

Det er med en enorm glede og et snev av ydmykhet Nyhetsredaksjonen kan melde at selveste Thrillseeker´n er tilbake for ÅFK. Man ser ofte at det går inflasjon i bruken av betegnelser som «legende», «myteomspunnet» og «stjerne» når spillere skal presenteres i lavere divisjoner. Ingen kler disse beskrivelse bedre enn Thrillseeker´n. Ytterst få kjenner denne mannen ved navn, de fleste kjenner kun hans ry.

Seeker´n er en anvendelig type som tråkket sine yngre dager i Drafn før han tok veien til Åskollen FK. Seeker´n utgjorde umiddelbart en giftig trio med Lunda og Sims hvor enn de befant seg og det tok ikke lang tid før de fant ut at dette måtte de gjøre til en fulltidsgeskjeft da de flyttet sammen i Oslo. Etter å ha skutt Åskollen FK opp i divisjonssystemet bestemte han seg for å trappe litt ned. I mellomtiden har han egenhendig rukket å skyte Hasle/Løren opp i divisjonssystemet før han nå altså er tilbake hos oss.

Det går rykter fra ubrekreftet hold om at Neil Strauss brukte Thrillseeker´n som inspirasjon da han skulle skrive om karakteren Mystery i boken The Gamel (Spillet, red.anm.)

Velkommen hjem, vi gleder oss til fortsettelsen!

Del dette innlegget