Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Testmatch vs Ytterkollen, 3-1 seier

@ Håkon H, Bjørn R, Cato L, Fredrik F, Dag G, Erik S, Vidar S, Jarle F, Kai G, Marius H, Rolf N, Odd EM, Ali M, Ole PH
 
Mål, min, type, målscorer, assist
1-0, 20 min, Rolf N (Jarle F)
2-0, 35 min, Marius H
2-1, 67 min, Selvmål (Ole PH)
3-1, 75 min, Ali M

# Til å være første kampen til

Åskollen II var dette en bra kamp, i perioder fungerte pasning spillet veldig bra. Innsatsen var også veldig bra, spesielt i første omgang. Det var også artig å se Cato L i midtstopper rollen og det tok i mer enn 10 min før han mestret denne rollen. Uttalelser fra spillere: Erik S: ‘Det var veldig gøy å dra i land en så klar seier. Jeg synes det fungerte veldig bra og vi lot ikke Ytterkollen få mange sjansene. Det var litt glatt enkelte steder så spillet ble nok litt reservert på grunn av det. Vidar og jeg hadde forresten et par vanvittig bra veggspill. Håkon var veldig bra i mål. Fredrik F: ‘Kampen på lørdag gikk greit. Følte vi hadde grei kontroll bakover i første omgang. Uvant for Cato å spille midtstopper. Han ble kanskje vel offensiv noen ganger. I 2 omgang sleit vi noe mer. Mot bedre lag enn Ytterkollen hadde vi kanskje blitt straffet mer enn det målet de fikk (selvmål).

Del dette innlegget