Åskollen FK

«Det er menneskene som skaper klubben»

Testmatch vs Skiold, 4-1 tap

SKIOLD – ÅFK 4-1@ Stephan J (45 min Håkon H), Fredrik F (45 min Thomas L), Fredrik A, Bjørn ES, Henning R, Cato L, Richard H (60 min Ali M), Rune H, Terje L (C), Marius H (30 min Kristian T), Lars CS

Mål, min, type,målscorer, assist:
 2-1, 42 min, D, Lars CS (Bjørn E)

BB: Bjørn ES, Rune H, Terje L # Kollen var det førende laget fra start, selvom spillet ikke satt 100 % klarte de å komme til flere målsjanser, men dessverre bommet de. Skiold derimot var effektive foran kassa, noen av scoringene deres burde være avverget av Kollenspillere litt tidligere. I går var ÅFK i enkelte episoder litt ‘feige’ foran egenkasse, ved et par av målene burde ballen vært ‘banket’ vekk for lenge siden. ÅFK spillet satt som sagt ikke, til dette var Skioldspillerene for kjapt oppi og banen litt liten. Og etterhvert ble det litt panikk blant ÅFK spillere som kun slo langt. Kun de første 15 og siste 15 min prøvde Kollen å spille ball, og det var i disse periodene ÅFK skapte sine fleste sjanser. Totalt sett ser det ut til at Kollen er i rute, men de må jobbe hardt i England for å ‘spisse’ den defensive samhandlingen

Del dette innlegget